×

Discussion Board

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Regular Contributor
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    93

    Connection Problem with QVideoWidget

    Hi,
    i'm trying to load a video from an http website, with a QVideoWidget, but with a website i'll receive this error:

    exception on 7 [will close the socket handle - hack]

    Anybody knows why i return this error? Any solution to solve this problem? Is it a SSL problem?
    Tnx

  2. #2
    Nokia Developer Champion
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Bangalore, India
    Posts
    777

    Re: Connection Problem with QVideoWidget

    if I am not wrong you are downloading HTTP data by using QNetworkAccessManager and along with you are using QsslSocket .
    if it is so, then may be its a bug somewhere I read it on
    http://bugreports.qt.nokia.com

  3. #3
    Regular Contributor
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    93

    Re: Connection Problem with QVideoWidget

    Quote Originally Posted by Nitesh Bhardwaj View Post
    if I am not wrong you are downloading HTTP data by using QNetworkAccessManager and along with you are using QsslSocket .
    if it is so, then may be its a bug somewhere I read it on
    http://bugreports.qt.nokia.com
    http://bugreports.qt.nokia.com/browse/QTBUG-12686

    I found that this one...
    any idea on how i can bypass this bug?

  4. #4
    Nokia Developer Champion
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Bangalore, India
    Posts
    777

    Re: Connection Problem with QVideoWidget

    the last comment was added to is,
    "Bumping to 4.7.3 after discussion with Eero."

  5. #5
    Regular Contributor
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    93

    Re: Connection Problem with QVideoWidget

    ok... so i need to wait... tnx

Similar Threads

  1. QVideoWidget & own view finder
    By VEIKKO99 in forum [Archived] Qt Mobility Project
    Replies: 5
    Last Post: 2011-03-14, 11:31
  2. QVideoWidget and QMediaPlayer
    By JuanMendez in forum Qt
    Replies: 1
    Last Post: 2010-07-12, 15:10
  3. Replies: 0
    Last Post: 2007-01-17, 18:50
  4. i am using 6310i with bluetooth dongle and sdk 3.0 problem with connection
    By sagar_salunkhe in forum Bluetooth Technology
    Replies: 0
    Last Post: 2004-07-27, 09:49
  5. 6210 Connection Problem with Compaq Armada M300 with Win XP Pro
    By alancsh in forum PC Suite API and PC Connectivity SDK
    Replies: 0
    Last Post: 2002-09-09, 02:19

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •