×

Discussion Board

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Regular Contributor
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    228

    Question memory of the phone

    HI,

    How should i code my project in order to use all the memory available on the phone, because it's giving me the following error :
    "Not enough memory..."
    Note that i am using qt4.6.3

    Thank you,
    Best Regards,

  2. #2
    Super Contributor
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    4,326

    Re: memory of the phone

    You specify epoc heap size and stack size
    http://doc.qt.nokia.com/latest/qmake...t-epocheapsize

Similar Threads

  1. Replies: 2
    Last Post: 2009-08-18, 07:41
  2. Replies: 10
    Last Post: 2008-10-20, 10:36
  3. Replies: 3
    Last Post: 2007-06-30, 12:52
  4. How to access the memory of mobile phone...
    By chris3388 in forum Mobile Java General
    Replies: 17
    Last Post: 2004-02-19, 17:05
  5. Setting Default memory to phone memory instead of SIM.
    By alisqi in forum PC Suite API and PC Connectivity SDK
    Replies: 0
    Last Post: 2002-09-16, 03:59

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
×