×

Discussion Board

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    52

    QwebView problem on symbian device

    i used the following code :

    int main(int argc, char *argv[])
    {
    QApplication a(argc, argv);
    QWebView view;
    view.setStyleSheet("background-color:rgb(150,147,88); padding: 7px ; color:rgb(255,255,255)");
    view.load(QUrl("http://www.google.com"));
    view.showMaximized();
    return a.exec();
    }

    on simulator : it worked correctly
    on device : the loading didn't happen !!!!!!

  2. #2
    Super Contributor
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Minnesota, USA
    Posts
    3,209

    Re: QwebView problem on symbian device

    Did you try the phone's browser, to make sure there was a connection?

  3. #3
    Registered User
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    52

    Re: QwebView problem on symbian device

    yes , there is aconnection with phone's browser.

  4. #4
    Registered User
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    6

    Re: QwebView problem on symbian device

    You probably need to add network capability to your .pro file, something like this:
    TARGET.CAPABILITY += NetworkServices

Similar Threads

  1. QWebView crash on N97 mini device
    By zipboy1979 in forum Qt
    Replies: 7
    Last Post: 2011-08-16, 22:08
  2. QWebView don't load url on phone device
    By hd.nguyen in forum [Archived] Beginning Qt
    Replies: 1
    Last Post: 2011-02-03, 09:59
  3. Replies: 21
    Last Post: 2010-10-08, 12:28

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
×