×

Discussion Board

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    5

    Question Menu disappears after installing .sis

    I am having a problem after instaling a packaged swf with kunerilite on a 5233 phone, the installed menu application just disappears, and I have to uninstall the .sis so it can go back to been viewed.
    I've loaded the swf file as widget and as simple swf and it works fine, the problem comes when packing the sis.

    I hope somone knows what is going on with this file.
    I've only tested it with a nokia 5233.
    Thanks.
    Felipe
    Last edited by manxana; 2011-02-16 at 21:08.

  2. #2
    Registered User
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    5

    Re: Menu disappears after installing .sis

    I'll answer myself, I think it had to do with the sgv icon, I changed that only thing and it was fixed.

Similar Threads

  1. After Installing Qt Symbian^3 installation sis file into N8 , Some apps not starting.
    By chintandave_er in forum [Archived] Qt SDKs and Tools
    Replies: 2
    Last Post: 2011-01-24, 13:21
  2. Error -1 on Mobile after installing .SIS.
    By satishkatta in forum Carbide.c++ IDE and plug-ins (Closed)
    Replies: 4
    Last Post: 2009-01-06, 11:05
  3. help! how to autostart after installing sis
    By miqitangguo in forum Symbian C++
    Replies: 4
    Last Post: 2008-02-26, 11:18
  4. Very Strange: System "Menu" disappears after installation
    By MuSymbian in forum Symbian User Interface
    Replies: 2
    Last Post: 2005-11-29, 05:55
  5. Replies: 1
    Last Post: 2002-12-12, 06:45

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •