×

Discussion Board

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Regular Contributor
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Ghaziabad
    Posts
    244

    Question Minimising j2me application

    Is it possible to minimise the j2me application when it is running to do another task. or u can say to minimize the application to the task bar as in desktop.
    Also one more question do we create taskbar in j2me.

    Please Reply.
    Regards
    Rajan Verma

  2. #2
    Regular Contributor
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    bhavnagar
    Posts
    255

    Re: Minimising j2me application

    I think it is possible in s60 phone....you have to specify which phone you are using...???

    For more information read this article.
    nayan trivedi.

  3. #3
    Regular Contributor
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Ghaziabad
    Posts
    244

    Re: Minimising j2me application

    Quote Originally Posted by nayan_trivedi View Post
    I think it is possible in s60 phone....you have to specify which phone you are using...???

    For more information read this article.
    I am using Nokia 6220 Classic phone which is S60 FP1. Is it possible .

    Please Reply.
    Regards
    Rajan Verma

  4. #4
    Regular Contributor
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    bhavnagar
    Posts
    255

    Re: Minimising j2me application

    Yes, than it is possible to minimize J2me application in background.
    nayan trivedi.

  5. #5
    Regular Contributor
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Ghaziabad
    Posts
    244

    Question Re: Minimising j2me application

    Quote Originally Posted by nayan_trivedi View Post
    Yes, than it is possible to minimize J2me application in background.
    How give me some ideas..
    Regards
    Rajan Verma

  6. #6
    Super Contributor
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    Cheshire, UK
    Posts
    7,395

    Re: Minimising j2me application

    Did you read the article that Nayan give you a link for? That tells you what to do. If you try it, you'll find out if it works or not.

    Simply:

    Code:
    Display.getDisplay(myMidlet).setCurrent(null);
    Graham.

  7. #7
    Regular Contributor
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Ghaziabad
    Posts
    244

    Re: Minimising j2me application

    Quote Originally Posted by grahamhughes View Post
    Did you read the article that Nayan give you a link for? That tells you what to do. If you try it, you'll find out if it works or not.

    Simply:

    Code:
    Display.getDisplay(myMidlet).setCurrent(null);
    Graham.
    I am using LWUIT API and could not found setcurrent method how would i proceed..

    Please Reply
    Regards
    Rajan Verma

  8. #8
    Regular Contributor
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Ghaziabad
    Posts
    244

    Re: Minimising j2me application

    Thankx i got the solution
    Regards
    Rajan Verma

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: 2009-11-19, 09:36
  2. Replies: 1
    Last Post: 2009-04-06, 08:11
  3. Launch J2ME application on a emulator from a java application
    By bourne_jason in forum Mobile Java General
    Replies: 1
    Last Post: 2008-10-17, 11:47
  4. Replies: 2
    Last Post: 2008-02-19, 07:15
  5. minimising my application
    By giridharn in forum Symbian
    Replies: 2
    Last Post: 2005-05-11, 11:26

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
×