×

Discussion Board

Page 1 of 4 1234 LastLast
Results 1 to 15 of 62

Hybrid View

  1. #1
    Registered User
    Join Date
    May 2003
    Posts
    35

    Anybody else noticing the reports are not working?

    This happens since they announced the maintenance down time. Ovi is back, but reports are not.

  2. #2
    Nokia Developer Moderator
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Lempäälä/Finland
    Posts
    29,144

    Re: Anybody else noticing the reports are not working?

    for me it appears to work just normally, i.e. it is showing something untill 9th.

  3. #3
    Registered User
    Join Date
    May 2003
    Posts
    35

    Re: Anybody else noticing the reports are not working?

    Thank you! Then it is an isolated problem...

  4. #4
    Registered User
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    370

    Re: Anybody else noticing the reports are not working?

    not so isolated we see the same...

  5. #5
    Registered User
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    256

    Re: Anybody else noticing the reports are not working?

    Same here... It could be that they changed the update time. We know if that's the case in couple of hours...

  6. #6
    Regular Contributor
    Join Date
    May 2010
    Posts
    49

    Re: Anybody else noticing the reports are not working?

    I also do not see anything in sales.

  7. #7
    Registered User
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    256

    Re: Anybody else noticing the reports are not working?

    Mine updated, but shows much less downloads than usual (free apps)

    EDIT: My content updated again and now the download amounts are right...
    Last edited by jetrix74; 2011-03-11 at 12:54.

  8. #8
    Registered User
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    506

    Re: Anybody else noticing the reports are not working?

    reports shows that there is no sales at all
    Symbian & Qt developer. http://vladest.org

  9. #9
    Regular Contributor
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    51

    Re: Anybody else noticing the reports are not working?

    Same here. No reports for the last two days.

  10. #10
    Registered User
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    26

    Re: Anybody else noticing the reports are not working?

    4 free items and 2 paid - no updates last couple of days...

  11. #11
    Registered User
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    69

    Re: Anybody else noticing the reports are not working?

    Almost no change for 2~3 days, but the ovi store is avaliable. From China.

  12. #12
    Registered User
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    272

    Re: Anybody else noticing the reports are not working?

    Same for me. No change or very minimal change even in free downloads. I think it started after the last update of Ovi Store.
    http://www.ic-mobile.com/

  13. #13
    Registered User
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    506

    Re: Anybody else noticing the reports are not working?

    Quote Originally Posted by xuelanding View Post
    Almost no change for 2~3 days, but the ovi store is avaliable. From China.
    same here. again. anly one update since ovi store maintenance
    Symbian & Qt developer. http://vladest.org

  14. #14
    Regular Contributor
    Join Date
    May 2010
    Posts
    49

    Re: Anybody else noticing the reports are not working?

    Until now there is still no change in reports - 0 sales from three days (paid and free content). I hope they will fix this soon and there won't be any mistake in amounts of sales. In Poland Ovi Store still isn't working.

  15. #15
    Registered User
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    5

    Re: Anybody else noticing the reports are not working?

    Last time when I seen update was on 11th march. Since then no update. On both paid and free versions.

Similar Threads

  1. Anybody else not seeing payments from US?
    By postmfm in forum [Closed] Publishing to Nokia Store
    Replies: 1
    Last Post: 2011-03-04, 09:28
  2. Anybody seen reports stop working?
    By jscurtis in forum [Closed] Publishing to Nokia Store
    Replies: 5
    Last Post: 2009-12-02, 00:46
  3. Most of the Forum links are not working
    By PankajNeve in forum Feedback - Nokia Developer Services & Infrastructure
    Replies: 6
    Last Post: 2006-11-28, 00:47
  4. Some links are not working on the Nokia 9500
    By kotse0 in forum Browsing and Mark-ups
    Replies: 1
    Last Post: 2005-02-07, 05:47

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •