×

Discussion Board

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 18
  1. #1
    Super Contributor
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Minnesota, USA
    Posts
    3,209

    Is reply broken for everyone else too?

    I click reply on a post and just get a swirly on the "reply" button. I've never seen that before, so I suspect it's a forum software "enhancement".

  2. #2
    Super Contributor
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    2,020

    Re: Is reply broken for everyone else too?

    I also have issues posting replies - sometimes it works, usually not.
    The lines above are the best I have to offer.If anyone of you is of more advanced knowledge, I ask for your patience and understanding! - unknown arab poet
    http://www.tamoggemon.com - Symbian blog - Windows Phone blog
    My other blogs:
    webOS blog iPhone blog BlackBerry blog Samsung bada blog Android blog

  3. #3
    Nokia Developer Moderator
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Oslo, Norway
    Posts
    28,684

    Re: Is reply broken for everyone else too?

    Quote Originally Posted by tamhanna View Post
    I also have issues posting replies - sometimes it works, usually not.
    Yes, it started a few hours ago. If I click once in Chrome, I get the "wait" pointer, and nothing happens. Then I click again, and the "advanced" reply editor comes (so the separate page).
    I am moving this thread to the feedback board.

  4. #4
    Nokia Developer Moderator
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Tampere, Finland
    Posts
    11,359

    Re: Is reply broken for everyone else too?

    Same problems here using Chrome. Could be caused by a Chrome update? Also affected the Save button on an edit, could only make it work if I "Go Advanced" and then save from there.

    Update: Testing edit, save still broken.
    -- Lucian

    If you are not yet a DVLUP member it is time to correct that mistake :) Click here to join: http://www.dvlup.com/lucian/Invite

  5. #5
    Nokia Developer Moderator
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Lempäälä/Finland
    Posts
    29,166

    Re: Is reply broken for everyone else too?

    Quote Originally Posted by ltomuta View Post
    Same problems here using Chrome. Could be caused by a Chrome update? Also affected the Save button on an edit, could only make it work if I "Go Advanced" and then save from there.

    Update: Testing edit, save still broken.
    or open the reply in new tab.

  6. #6
    Nokia Developer Champion
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Helsinki, Finland
    Posts
    8,344

    Re: Is reply broken for everyone else too?

    It does not work with FireFox 4 either.
    Nokia Developer Wiki Moderation team

  7. #7
    Nokia Developer Moderator
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Finland
    Posts
    4,538

    Re: Is reply broken for everyone else too?

    Having trouble in IE 8 too. Doesnt work the first time. If you stop and try again, it works (but reply does a 'reply to quote').

    edit: ok edit works too...or does it? doesnt seem to save!!

    edit 2..it does save, but gives an impression that nothing happened.

  8. #8
    Super Contributor
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Finland
    Posts
    9,557

    Re: Is reply broken for everyone else too?

    I've seen the swirly too. Hitting the reply button again even if the swirly is swirling over it seems to work - I'm here, right? ;-)

  9. #9
    Nokia Developer Moderator
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Finland
    Posts
    4,538

    Re: Is reply broken for everyone else too?

    Quote Originally Posted by petrib View Post
    I've seen the swirly too. Hitting the reply button again even if the swirly is swirling over it seems to work - I'm here, right? ;-)
    Correct, but when I hit reply(two times as suggested by you), I did not intend to quote you ;-)

  10. #10
    Super Contributor
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Finland
    Posts
    9,557

    Re: Is reply broken for everyone else too?

    Quote Originally Posted by Symbian_Neil View Post
    Correct, but when I hit reply(two times as suggested by you), I did not intend to quote you ;-)
    True. Even the Reply button quotes the earlier post. Presumably some software update has been applied by whomever administers the discussion boards, and that introduced this behaviour (someone perhaps skipped a test or two in the QA process).

  11. #11
    Super Contributor
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Minnesota, USA
    Posts
    3,209

    Re: Is reply broken for everyone else too?

    Quote Originally Posted by petrib View Post
    True. Even the Reply button quotes the earlier post. Presumably some software update has been applied by whomever administers the discussion boards, and that introduced this behaviour (someone perhaps skipped a test or two in the QA process).
    QA problems with Nokia software??? Never!!

  12. #12
    Nokia Developer Moderator
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Oslo, Norway
    Posts
    28,684

    Re: Is reply broken for everyone else too?

    Quote Originally Posted by danhicksbyron View Post
    QA problems with Nokia software??? Never!!
    Last time when I checked vBulletin was not a Nokia product.

  13. #13
    Super Contributor
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Minnesota, USA
    Posts
    3,209

    Re: Is reply broken for everyone else too?

    And, if you edit a post, you can't do "Save" without first going "Advanced".

  14. #14
    Nokia Developer Moderator
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Oslo, Norway
    Posts
    28,684

    Re: Is reply broken for everyone else too?

    Quote Originally Posted by danhicksbyron View Post
    And, if you edit a post, you can't do "Save" without first going "Advanced".
    That is just an "impression". See the description in #7: apparently nothing happens, however if you reload the discussion, the modifications are there.
    Anyway, long story in short: the discussion board does not work well now, and some feedback has been provided here.

  15. #15
    (Retired) Nokia Developer Admin.
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Michigan
    Posts
    4,664

    Re: Is reply broken for everyone else too?

    Quote Originally Posted by wizard_hu_ View Post
    That is just an "impression". See the description in #7: apparently nothing happens, however if you reload the discussion, the modifications are there.
    Anyway, long story in short: the discussion board does not work well now, and some feedback has been provided here.
    There were several fixes (notice the Twitter Feed is gone) but they should not have affected this. We are investigating.

    Ron

Similar Threads

  1. s60 emulator is too big for netbook screen resolution
    By kompotFX in forum Symbian Tools & SDKs
    Replies: 3
    Last Post: 2010-07-06, 19:00
  2. Replies: 1
    Last Post: 2010-05-30, 13:03
  3. Is it problem or something else?
    By a-E-ruka in forum General Development Questions
    Replies: 5
    Last Post: 2010-04-17, 08:07
  4. ICMP echo reply too quickly
    By DAXweb in forum Symbian Networking & Messaging (Closed)
    Replies: 4
    Last Post: 2009-04-13, 17:43

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
×