×

Discussion Board

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Regular Contributor
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    62

    Question Reporting errors for days (on a new item)

    I've added a first item a few days ago. All places with reporting show errors and have been doing that for a few days now.

    In the homepage: "The Ovi Store reporting service is currently undergoing maintenance. Try again later."

    On the specific item: "Authentication failed while showing report."

    I'm guessing it could just mean "no reporting data", but if that's the case I'd hope Nokia would have more appropriate messages.

    Any idea what that really means?

    EDIT: Turns out the site has problems with the browser (older version of Chrome). Also login problems to the forum depending on how I log in. FF3 works.
    Last edited by jrez; 2011-04-11 at 16:58.

  2. #2
    Registered User
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    256

    Re: Reporting errors for days (on a new item)

    I have not experienced any problems with the reporting page for some time. I believe that your problem relates to someting else. I would contact publisher support: PublishToOvi.Support@nokia.com

Similar Threads

  1. new year's reporting bug?
    By shaii in forum [Closed] Publishing to Nokia Store
    Replies: 13
    Last Post: 2011-01-10, 23:07
  2. Adding new metadata on already passed Content item
    By revorgm in forum [Closed] Publishing to Nokia Store
    Replies: 8
    Last Post: 2010-12-17, 14:41
  3. Replies: 4
    Last Post: 2009-02-17, 21:24
  4. Adding a new Option menu item for SMS messages
    By gramakri in forum Symbian Networking & Messaging (Closed)
    Replies: 2
    Last Post: 2008-02-17, 07:56

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
×