×

Discussion Board

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Nokia Developer Champion
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    2,357

    Layout Issue in Simulator (S40 Web App)

    Hi,
    I have one doubt, I have create one app using Nokia Web Developer Environment 1.1.0. The app is running perfect in both simulator and device but in simulator the layout of the images are not proper. why its happening so , any idea please

  2. #2
    Nokia Developer Moderator
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    115

    Re: Layout Issue in Simulator (S40 Web App)

    Hi,

    1. Please migrate to the 1.2 version of the toolchain: http://www.forum.nokia.com/info/sw.n...Web_Tools.html. The 1.2 version points to a different data center in preview mode, thus giving you a better experience.

    2. Unfortunately the simulator is not a perfect representation of the device. Please, always first and foremost test on the device.

    petro
    'petro
    @petrosoininen

Similar Threads

  1. Simulator issue in Nokia Symbian3^(0.9)
    By LRajesh in forum Symbian Tools & SDKs
    Replies: 3
    Last Post: 2011-02-15, 17:35
  2. issue in deleting a layout and setting a new layout..
    By sathyanarayanan.se in forum Qt
    Replies: 8
    Last Post: 2010-10-05, 13:24
  3. Nokia E61 Keyboard Layout issue in J2ME
    By jar.raj in forum Mobile Java General
    Replies: 2
    Last Post: 2010-06-03, 10:18
  4. Replies: 2
    Last Post: 2010-01-20, 19:53
  5. web based simulator for mobile app
    By selvamarcadu in forum Mobile Java General
    Replies: 5
    Last Post: 2009-06-09, 08:30

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
×