×

Discussion Board

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Regular Contributor
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    India
    Posts
    349

    Question QWebView is not showing web page on device : Nokia E7

    Hi,
    Here is the code to laod web site in QWebView. This is working fine on emulator but now working on device (Nokia E7).
    Code:
    int main(int argc, char *argv[])
    {
        QApplication a(argc, argv);
        QWebView view;
        view.load(QUrl("http://www.nokia.com"));
        view.showMaximized();
        return a.exec();
    }
    
    in .pro 
    1) webkit is added
    2) symbian:TARGET.CAPABILITY += NetworkServices is added
    What's wrong with this code...

  2. #2
    Nokia Developer Moderator
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Lempäälä/Finland
    Posts
    29,166

    Re: QWebView is not showing web page on device : Nokia E7

    you basically have asked this two differnet ways on earlier:
    http://discussion.forum.nokia.com/fo...ht=#post834479
    http://discussion.forum.nokia.com/fo...ht=#post835406

    Thus maybe you should continue on those places, since I suppose if you get them working, you would get this use case done as well.

  3. #3
    Regular Contributor
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    India
    Posts
    349

    Re: QWebView is not showing web page on device : Nokia E7

    Yucca... How to delete this post.. it is already there.. my mistake ?

Similar Threads

  1. Replies: 4
    Last Post: 2011-04-21, 12:11
  2. problem:Browser control is not showing on N73 device
    By rahul.shalik.makode in forum Symbian
    Replies: 0
    Last Post: 2010-05-28, 07:24
  3. Image not showing up on target device, Nokia 7610
    By shufeilei in forum Mobile Java General
    Replies: 4
    Last Post: 2006-07-07, 22:43

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
×