×

Discussion Board

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    19

    How to disable mousearea in condition?

    I have 2 buttons. Let's just name them Button A and Button B.

    Button A is on top layer of the Button B. Button A is smaller than Button B thus Button A mousearea is smaller than Button B

    How to disable mousearea Button B so that when tap Button A, would not tap on mousearea Button B?

  2. #2
    Super Contributor
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Paris
    Posts
    814

    Re: How to disable mousearea in condition?

    i think it has to do with opacity. as far as i can tell, a component with a 0 opacity is not active.

  3. #3
    Registered User
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    25

    Re: How to disable mousearea in condition?

    By default this should work. Whenever Button A is clicked Button B will not be clicked. But if its not working for you, then you might have to use Focus Scope element. Look for example of how it is used.

    Regards,
    Sauvik Das

Similar Threads

  1. How to check blank textEdit in if condition?
    By patel_rakesh95 in forum Qt
    Replies: 12
    Last Post: 2010-10-07, 11:05
  2. How to Disable camera in E63.
    By vchoudhary in forum OMA DM/DS/CP
    Replies: 3
    Last Post: 2010-05-30, 12:06
  3. Replies: 4
    Last Post: 2008-09-03, 16:11
  4. how to disable built-in VoIP Client in E61
    By mevasudeva in forum VoIP
    Replies: 14
    Last Post: 2008-01-29, 05:52

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
×