×

Discussion Board

Results 1 to 11 of 11
  1. #1
    Registered User
    Join Date
    May 2011
    Posts
    5

    Unhappy Carbide.ui v4 will not start in Win7 64

    Please help. I'm new to carbide and this forum and I'm having trouble getting carbide to run. My operating system is Windows 7 64 bit and I have installed the required Java platform and the latest version of carbide. When I try and run the Eclipse executable, nothing happens. No messages, no errors, no pop-ups of any description. I've read the Eclipse release notes, but I can't find anything that relates to my problem. Any ideas?

  2. #2
    Registered User
    Join Date
    May 2011
    Posts
    5

    Re: Carbide.ui v4 will not start in Win7 64

    As I have had no replies, I take it that no one else has had any problems installing carbide on windows 7?

    I find it difficult to believe that I am the only one who has had this problem. Isn't there anyone who can help me, or at least point me in the direction of where I can find some help?

  3. #3
    Registered User
    Join Date
    May 2011
    Posts
    5

    Re: Carbide.ui v4 will not start in Win7 64

    There seems to be quite a lot of you looking at this thread. Does this mean some of you are having problems? If so, please post. You never know, someone might reply with an answer!

  4. #4
    Registered User
    Join Date
    May 2011
    Posts
    2

    Re: Carbide.ui v4 will not start in Win7 64

    hello mick....i have the same problem as you.....
    and i tried to find solution rite now.....
    seem nobody can solve our problem????...

  5. #5
    Registered User
    Join Date
    May 2011
    Posts
    5

    Re: Carbide.ui v4 will not start in Win7 64

    Hi Hazariza, it looks like our problem is not a common one, but I was still expecting someone from Nokia support to make a suggestion or two.

  6. #6
    Registered User
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    1

    Re: Carbide.ui v4 will not start in Win7 64

    Hey guys,

    Had the same problem and stumbled upon this thread.... Suddenly got an idea: Run it as administrator (right click -> Run as Administrator)

    And it worked! Happy skinning

    (Never had any problems with eclipse or Carbide.c++ ... definitely a strange bug)

  7. #7
    Registered User
    Join Date
    May 2011
    Posts
    5

    Re: Carbide.ui v4 will not start in Win7 64

    Thanks Coolicer, worked for me!

    Buy the way, If you open properties (right click - Properties) you can select 'Run this program as an administrator' under the Compatibility tab, then you can click on the shortcut as normal....

  8. #8
    Registered User
    Join Date
    May 2011
    Posts
    2

    Re: Carbide.ui v4 will not start in Win7 64

    hai mick.......
    it also work for me....
    thanks a lot
    at lease , there have somebody try to help us...

  9. #9
    Registered User
    Join Date
    May 2013
    Posts
    2

    Re: Carbide.ui v4 will not start in Win7 64

    Thanks for the replies. It worked in me.

  10. #10
    Registered User
    Join Date
    May 2013
    Posts
    1

    Re: Carbide.ui v4 will not start in Win7 64

    Подскажите как связаться с разработчиками программы Carbide.ui Symbian Theme Edition v4.3 ?

  11. #11
    Registered User
    Join Date
    May 2013
    Posts
    1

    Re: Carbide.ui v4 will not start in Win7 64

    Also works in windows 8 64bit

Similar Threads

  1. SDK for 64-bit win7 and Ubuntu
    By mahdi68 in forum Mobile Java Tools & SDKs
    Replies: 2
    Last Post: 2010-02-10, 07:54
  2. UI will not load
    By seamus_rooney in forum Symbian User Interface
    Replies: 2
    Last Post: 2009-05-11, 13:03
  3. Replies: 9
    Last Post: 2008-01-14, 14:17
  4. Thread will not start
    By donalRok in forum Mobile Java General
    Replies: 0
    Last Post: 2004-08-19, 16:29

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
×