×

Discussion Board

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    2

    Problem with configuration please solution

    Hello.....
    I ask you my brothers help me solve my problem at my inauguration program Carbide.ui Symbian Theme Edition 4.0 maker themes appeared to me an error message is>>> the configuration area at C: \ Users \ ????????????? \ . eclipse \ org.eclipse.platfo rm_3.5.02001944244 \ configuration could not be created. Please choose a writable location using the-configuration command line option note that the operating system I have is Windows 7 \32Please help me solve this problem and your sincere thanks and appreciation.........

  2. #2
    Registered User
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    376

    Re: Problem with configuration please solution

    this will help you to solve your problem http://forums.adobe.com/message/3685984

  3. #3
    Registered User
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    2

    Re: Problem with configuration please solution

    Thanks for the help you gave me the program now is working through the "Run as Adminstrator" just does not work directly

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: 2009-01-23, 19:23
  2. Problem with GCCE build configuration
    By tiyyob in forum Symbian
    Replies: 13
    Last Post: 2008-05-24, 12:14
  3. Replies: 1
    Last Post: 2006-07-26, 14:06
  4. Replies: 0
    Last Post: 2006-07-26, 13:53

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
×