×

Discussion Board

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Nokia Developer Moderator
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Oslo, Norway
    Posts
    28,694

    Minor issue with thread icons

    I like the new design, the new full-inverted icons for read and unread are much simpler to distinguish between than the darkish-gray and grayish-blue icons were in the past.
    However for the specific case of "hot topic, and you have posted into it, no unread messages" I see the old-style icon (red icon with green arrow in the bottom-right corner).
    See attachment for this feedback board (http://www.developer.nokia.com/Commu...Nokia-Services) it applies to the RDA-firmware sticky and to the Launchpad woes thread.

    (or Attachment 1299)
    Checked with my non-regular browser too, so it is not a caching problem.

  2. #2
    Super Contributor
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    USA, CA
    Posts
    7,191

    Re: Minor issue with thread icons

    Just noticed this myself as well, so it has not been fixed yet.

    H

  3. #3
    (Retired) Nokia Developer Admin.
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Michigan
    Posts
    4,664

    Re: Minor issue with thread icons

    I can't see your attachment, I know that the Red Hot Topics seem to be reverse of the Green normal topics but other than that is old icon issue solved?

    Ron

    Quote Originally Posted by wizard_hu_ View Post
    I like the new design, the new full-inverted icons for read and unread are much simpler to distinguish between than the darkish-gray and grayish-blue icons were in the past.
    However for the specific case of "hot topic, and you have posted into it, no unread messages" I see the old-style icon (red icon with green arrow in the bottom-right corner).
    See attachment for this feedback board (http://www.developer.nokia.com/Commu...Nokia-Services) it applies to the RDA-firmware sticky and to the Launchpad woes thread.

    (or Attachment 1299)
    Checked with my non-regular browser too, so it is not a caching problem.

  4. #4
    Nokia Developer Moderator
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Oslo, Norway
    Posts
    28,694

    Re: Minor issue with thread icons

    Ok, I will create a new one when I see it.
    The phenomena still exists, this very thread was displayed with the old blue icon with tiny green arrow in the bottom-right corner when I opened the board now.

  5. #5
    Super Contributor
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    USA, CA
    Posts
    7,191

    Re: Minor issue with thread icons

    dibo.png

    Here

    H

  6. #6
    (Retired) Nokia Developer Admin.
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Michigan
    Posts
    4,664

    Re: Minor issue with thread icons

    weird, looks like a Mac with cookie issues. I can't reproduce this can you and Wiz send me your system information, browser and such.

    Thanks,

    Ron

  7. #7
    Nokia Developer Moderator
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Oslo, Norway
    Posts
    28,694

    Re: Minor issue with thread icons

    Although when reporting I was using Chrome (according to http://projects.developer.nokia.com/...port/ticket/69 I tend to think the same for Hartti), right now in this very moment I am using IE9 on Windows 7/64, and the old-style blue icon was visible.
    I am in the middle of an installation and will reboot in a couple minutes. I can also clean the cache/cookies after all. Please post something.

    EDIT: no need to post, on page 9 of this board, http://www.developer.nokia.com/Commu...ge9&order=desc, the "2.5 months something" closed thread also has the old-style icon for me.

    EDIT: cleaned the cache, cleaned the cookies (signed in again), the referred thread still has the old icon for me. Note that it is probably "personalized", since I have not seen old icons on threads where I have not posted to.
    Last edited by wizard_hu_; 2011-07-21 at 17:58.

  8. #8
    Super Contributor
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    USA, CA
    Posts
    7,191

    Re: Minor issue with thread icons

    Not a cookie issue for me either. I had to clear the cookies because Nokia Developer site sent Chrome to endless redirect loop (that's now fixed).

    Yes, same as wizard_hu. I see the old style icons on some of the threads I have posted myself.

    Hartti

Similar Threads

  1. Issue with thread subscriptions
    By mayankkedia in forum Feedback - Nokia Developer Services & Infrastructure
    Replies: 3
    Last Post: 2009-05-08, 10:01
  2. How to issue commands from a Thread to the (main) AppUI-Thread?
    By NevenS in forum Symbian User Interface
    Replies: 7
    Last Post: 2008-09-30, 17:09
  3. Signing multiple versions with minor text changes
    By greatape in forum Symbian Signed Support, Application Packaging and Distribution and Security
    Replies: 2
    Last Post: 2006-10-19, 19:10

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
×