×

Discussion Board

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    6

    Unhappy EchoServlet issue

    Hi,
    I have a strange issue with the APIBridge exemple (EchoServlet) :
    I followed the Nokia Tutorial ( here ) but the EchoTest application always returns
    "Error : 0. The APIBridge returned error:"

    This return is caused by a timeout in EchoTest application (in EchoTest\js\apibridge.js source code) because the EchoServlet never respond.
    After a CEchoServlet debugging session I sow this :
    At the first request, the ecom calls the "CEchoServlet* CEchoServlet::NewL" function but the "void CEchoServlet::ServiceL( MHttpRequest* req )" function is never called...

    Someone can help me please ?
    (I haven't changed the EchoServlet code)
    Thanks

  2. #2
    Registered User
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    6

    Re: EchoServlet issue

    PS : I'm working with the Nokia_Symbian3_SDK_v1.0 on APIBridge_20023710.exe simulator.

Similar Threads

  1. Replies: 4
    Last Post: 2010-09-17, 04:58
  2. GUI in EchoServlet Plugin
    By phpgenerator in forum Symbian
    Replies: 4
    Last Post: 2010-08-18, 10:55
  3. Autostart Issue
    By aefr123 in forum Symbian
    Replies: 3
    Last Post: 2009-10-06, 16:25
  4. Autostart Issue
    By aefr123 in forum Symbian User Interface
    Replies: 1
    Last Post: 2009-10-06, 13:09
  5. NOKIA N95 Battery Issue (Please discuss all Nokia N95 battery issue here)
    By Waqar in forum General Development Questions
    Replies: 3
    Last Post: 2007-09-17, 01:24

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
×