×

Discussion Board

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Nokia Developer Champion
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    9

    MAD Developer not working fine

    Hi Developers,

    I am trying to build my Qt application on a N900, i went through the documentation provided by developer.nokia.com

    http://doc.qt.nokia.com/qtcreator-2....ing-maemo.html

    I followed the same procedure, I am not able to deploy with the help of MADDE, is there any alternate ways to deploy? how to make a debian package of my Qt application so that i can straight away install it onto the phone?

  2. #2
    Nokia Developer Champion
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    2,349

    Re: MAD Developer not working fine

    what exactly is happening with the MADDE . are you getting any message.

  3. #3
    Nokia Developer Moderator
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    4,326

    Re: MAD Developer not working fine

    Make sure you are using the latest Qt SDK, and provide content of Build issues and Application Output.

Similar Threads

  1. Replies: 3
    Last Post: 2011-02-27, 09:30
  2. WebPost not working on device, working fine on emulator
    By swarupk2007 in forum Symbian Networking & Messaging (Closed)
    Replies: 2
    Last Post: 2010-02-09, 14:59
  3. NSSTTS not working fine
    By shafali gupta in forum Symbian
    Replies: 1
    Last Post: 2009-04-06, 13:37
  4. Working fine on emulator but not on Device
    By gaurav17281 in forum Mobile Java General
    Replies: 3
    Last Post: 2003-07-24, 19:14

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •