×

Discussion Board

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    10

    problem with a project got by svn

    Hello,
    I have got
    https://projects.developer.nokia.com/mototrialracer

    project by writing

    svn co bla bla

    in console

    i saw folders in file system

    i open it as a project in qt creator

    when i want to run, it gives errors like

    QAudioOutput:No Such File or Directory from GEAudioOut.cpp

    should i collect all the necessary files one by one.
    sorry i am not familiar with svn and do not know where to collect the files
    thanks for any idea

  2. #2
    Nokia Developer Moderator
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Budapest, Hungary
    Posts
    28,572

    Re: problem with a project got by svn

    QSomething-s are "system" headers, they are supposed to be present in the SDK. QAudioOutput seems to be there, in multiple locations.
    Is it the very first error message you get? It is always the first one you should focus on, since many later problems are a direct result of the previous ones.

  3. #3
    Registered User
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    10

    Re: problem with a project got by svn

    It is the only error that i get.
    I f i understand right, you say QAudioOutput is missing at my SDK not in sample project package, right?
    Thanks for the reply.

  4. #4
    Registered User
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    10

    Re: problem with a project got by svn

    to run project does not give error when i run on qt simulator. thanks for reply

Similar Threads

  1. Got problem with my N97
    By Kakashi_san in forum General Development Questions
    Replies: 4
    Last Post: 2009-11-06, 07:48
  2. AIF+svn problem
    By mollevp in forum Carbide.c++ IDE and plug-ins (Closed)
    Replies: 0
    Last Post: 2006-12-14, 08:37
  3. got a problem with socket connection
    By ononokung in forum Mobile Java Networking & Messaging & Security
    Replies: 5
    Last Post: 2005-01-26, 16:08
  4. i got a problem with capture voice with 7610
    By ononokung in forum Mobile Java Media (Graphics & Sounds)
    Replies: 3
    Last Post: 2004-09-30, 05:20
  5. i got problem with connection
    By shane_kinky in forum Mobile Java Networking & Messaging & Security
    Replies: 0
    Last Post: 2004-06-20, 09:50

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •