×

Discussion Board

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    25

    Harmattan QML Slider valueChanged signal?

    The Slider element from MeeGo components is missing an important signal, actually it has no signals at all. How can I be notified about user interaction with the slider? Check periodically for the value? That would have an impact on the performance. Hack the Slider's source? If I copy-paste and create my own slider component I will be on my own. So I don't like either way of doing...

    Slider documentation: http://library.developer.nokia.com/i...go-slider.html

  2. #2
    Registered User
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    25

    Re: Harmattan QML Slider valueChanged signal?

    http://doc.trolltech.com/4.7-snapsho...-notifications
    When a property changes value, it can send a signal to notify others of this change. To receive these signals, simply create a signal handler named with an on<Property>Changed syntax
    So I created onValueChanged handler, it doesn't work

    Code:
    	Slider {
    		valueIndicatorVisible: true
    		minimumValue: 0
    		maximumValue: 100
    		value: 50
    		
    		onValueChanged: console.log(value)
    	}

  3. #3
    Registered User
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    32

    Re: Harmattan QML Slider valueChanged signal?

    Same here! Found any solution?

    AlphaX2

  4. #4
    Super Contributor
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    India
    Posts
    3,037

    Re: Harmattan QML Slider valueChanged signal?

    Have to set stepSize property also for Slider? by default it is 0. SO you have to set it some value >0.
    Use [URL="http://qt.nokia.com/products/qt-quick/"]Qt-Quick[/URL] to make your application UI more attractive.

    [URL="http://store.ovi.com/content/271896"]http://store.ovi.com/content/271896[/URL] | [URL="http://store.ovi.com/content/276199"]http://store.ovi.com/content/276199[/URL] |[URL="http://store.ovi.com/content/276202"] http://store.ovi.com/content/276202[/URL] | [URL="http://store.ovi.com/content/280827"]http://store.ovi.com/content/280827[/URL]

Similar Threads

  1. QML: disconnect signal object from all slots from QML
    By semlanik in forum [Archived] Qt Quick
    Replies: 1
    Last Post: 2012-03-07, 02:39
  2. Packaging Error when compile QML Harmattan
    By NikkO in forum Nokia N9
    Replies: 9
    Last Post: 2011-11-03, 17:46
  3. Harmattan Qt Quick Components in Creator QML designer
    By svlasov in forum [Archived] Qt Quick
    Replies: 3
    Last Post: 2011-08-26, 12:40
  4. QML WebView usability on Harmattan
    By storsjo in forum Nokia N9
    Replies: 6
    Last Post: 2011-08-18, 19:32
  5. Replies: 4
    Last Post: 2011-01-20, 21:14

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
×