×

Discussion Board

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    506

    Aegis rights doesnt works in debug mode

    Hi all

    I'm accessing to Location service in my application, so I've added permission request for Loacation. It works like a charm in release mode, but when I switch to debug mode, there is reported access denied to positiond.client

    how to add permissions for debug mode too?
    Symbian & Qt developer. http://vladest.org

  2. #2
    Super Contributor
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    1,024

    Re: Aegis rights doesnt works in debug mode

    The differences between RELASE and DEBUG mode are:

    1. qmake runs with/without CONFIG+=debug flag
    2. if you use shadow building directory, The binary debian package is built in myapp-build-debug or myapp-build-release directories.

    In my understanding the problem is that you put the aegis manifest file on the release shadow dir but not in the debug one.

Similar Threads

  1. Send MMS, only works in debug mode
    By phibo in forum Mobile Java Networking & Messaging & Security
    Replies: 3
    Last Post: 2011-04-18, 14:05
  2. Works fine in Debug mode, not in Release mode. Why?
    By jw1.yang in forum General Development Questions
    Replies: 5
    Last Post: 2009-10-26, 17:09
  3. Emulator Debug works fine, but Phone Debug (ARMV5) gives errors
    By vinay_pdy in forum Carbide.c++ IDE and plug-ins (Closed)
    Replies: 1
    Last Post: 2009-03-30, 18:37
  4. Script doesnt works as SIS, please help.
    By bubuuns in forum Symbian
    Replies: 4
    Last Post: 2006-12-21, 19:36
  5. Works on emu but doesnt on phone
    By kamenoss in forum Symbian Networking & Messaging (Closed)
    Replies: 1
    Last Post: 2006-12-19, 16:57

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
×