×

Discussion Board

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    29

    Alignment issue on device

    Hi,

    I have one issue in image display on device , it is working fine on simulator. when apps load , two small images are displayed,and i put the onclick event on two images. when click on the first images (GoAir.png),then load a Version.png (alignment is correct), But when i click on the second img(AIRINDIA.png) , the alignment of img (Version.png) extended to the right side.So alignment is not corrected .

    Please see my web apps link :URL: http://goo.gl/zRtLH&type=webapp1_0

    Js code is:

    function init()
    {
    // Add your code steps here
    document.getElementById('imgid1').style.display = "block";
    document.getElementById('imgid2').style.display = "block";
    document.getElementById('loadimg1').style.display = "none";

    var img1="<table width='240' cellpadding='4' cellspacing='2'><tr><td><img src='GoAir.png' onclick='javascript:loadimg();'></td></tr></table>";
    var img2="<table width='240' cellpadding='4' cellspacing='2'><tr><td><img src='AIRINDIA.png' onclick='javascript:loadimg();'></td></tr></table>";
    mwl.insertHTML('#imgid1',img1);
    mwl.insertHTML('#imgid2',img2);

    }
    function loadimg()
    {
    document.getElementById('imgid1').style.display = "none";
    document.getElementById('imgid2').style.display = "none";
    document.getElementById('loadimg1').style.display = "block";
    var loadimg="<div id='tablebox'><table width='240' cellpadding='4' cellspacing='2'><tr><td><img src='Version.png' onclick='javascript:init();'></td></tr></table></div>";
    mwl.insertHTML('#loadimg1',loadimg);
    }


    index.html

    <body onload="javascript:init();">
    <div id='imgid1'></div>
    <div id='imgid2'></div>
    <div id="loadimg1"></div>
    </body>

    basic.css is

    #tablebox
    {
    margin-left:5px;
    margin-top:20px;
    }


    Regards,
    Greenbil

  2. #2
    Super Contributor
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Tampere
    Posts
    833

    Re: Alignment issue on device

    Hi,

    I couldn't see anything fishy in the alignment of the Version.png. At least for me it appeared in the same place after clicking the link.


    -Ilkka

  3. #3
    Regular Contributor
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    161

    Re: Alignment issue on device

    Same here, works fine!

Similar Threads

  1. Device restart issue
    By payaljain in forum Mobile Java General
    Replies: 3
    Last Post: 2011-09-21, 10:08
  2. Nokia N-71 Device Issue
    By AmbikaSingh in forum Symbian User Interface
    Replies: 5
    Last Post: 2011-05-24, 06:55
  3. S60 device Certificate issue
    By jainish in forum Mobile Java Tools & SDKs
    Replies: 5
    Last Post: 2010-05-01, 21:11
  4. Uninstallation issue on N95 device
    By sameerbkamble in forum Symbian Signed Support, Application Packaging and Distribution and Security
    Replies: 3
    Last Post: 2009-03-31, 12:52
  5. Replies: 0
    Last Post: 2003-09-04, 17:06

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •