×

Discussion Board

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    142

    Playing video using CVideoPlayerUtility, only volumn, no picture

    I use CVideoPlayerUtility to play video on x6 or n97mini, it's ok. But on c5-03, it's only sound. it's ok to play the same video on c5-03 using the system video player. who can help me? thanks

  2. #2
    Nokia Developer Moderator
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Lempäälä/Finland
    Posts
    29,165

    Re: Playing video using CVideoPlayerUtility, only volumn, no picture

    Can you check whether the callbacks on C5-03 are reporting any errors ?

  3. #3
    Registered User
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    32

    Re: Playing video using CVideoPlayerUtility, only volumn, no picture

    May be issue related to one from this link? http://www.developer.nokia.com/Commu...on_E72_devices

  4. #4
    Registered User
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    142

    Re: Playing video using CVideoPlayerUtility, only volumn, no picture

    thank you very much. I have solved it

Similar Threads

  1. Playing 1280x720 mp4 using CVideoPlayerUtility
    By crimean in forum Symbian Media (Closed)
    Replies: 9
    Last Post: 2011-10-22, 07:34
  2. Playing videos in Symbian^3 with CVideoPlayerUtility
    By symbi4n_programmer in forum Symbian
    Replies: 8
    Last Post: 2011-02-22, 12:15
  3. Playing a 3gp content using CVideoPlayerUtility
    By girishvmx in forum Symbian
    Replies: 5
    Last Post: 2007-07-25, 05:55
  4. Speaker volumn for video
    By rdagenais in forum Streaming and Video
    Replies: 0
    Last Post: 2004-02-24, 09:36

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
×