×

Discussion Board

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    1

    Angry Cannot play sounds with QML Audio

    Hello,

    I'm trying to play sounds with Audio Element in my QML application on Symbian. Problem is, that I can't hear the sound... I'm launching my sound (wav) file on click.

    After invoking play() method I get error property set to 1 and status property set to 8 (sometimes to 4). Also my audio element duration is -1.

    Any ideas what's wrong with this? Thanks

  2. #2
    Super Contributor
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    India
    Posts
    3,037

    Re: Cannot play sounds with QML Audio

    Have u installed qt mobility sisx on ur device?
    have u added
    CONFIG += mobility11
    MOBILITY += multimedia

    hope will be helpful.
    Use [URL="http://qt.nokia.com/products/qt-quick/"]Qt-Quick[/URL] to make your application UI more attractive.

    [URL="http://store.ovi.com/content/271896"]http://store.ovi.com/content/271896[/URL] | [URL="http://store.ovi.com/content/276199"]http://store.ovi.com/content/276199[/URL] |[URL="http://store.ovi.com/content/276202"] http://store.ovi.com/content/276202[/URL] | [URL="http://store.ovi.com/content/280827"]http://store.ovi.com/content/280827[/URL]

Similar Threads

  1. play my own sounds in alerts
    By xarris_ in forum Mobile Java Media (Graphics & Sounds)
    Replies: 1
    Last Post: 2007-05-16, 12:45
  2. Play two sounds twice in java?
    By diluo in forum Mobile Java Media (Graphics & Sounds)
    Replies: 4
    Last Post: 2006-12-18, 06:38
  3. Can background app play sounds?
    By juliand77 in forum Symbian Media (Closed)
    Replies: 0
    Last Post: 2005-01-27, 12:51
  4. Using Nokia UI API to play sounds
    By nunomorais in forum Mobile Java General
    Replies: 1
    Last Post: 2002-10-09, 06:51

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
×