Hi,

I have an application sis built against Symbian1Qt473 and Symbian3Qt473.
Both install fine on 5800 XM and C7 respectively. When wrapped in to Smart Installer however, the Symbian1 version stops installing.

from C:/logs/ADM/log-boot.txt I see:

...
31/10/2011 12:25:22 ADM is up-to-date (v1.35.0 / v1.35.0)
31/10/2011 12:25:22 + RequestState(): 3->6
31/10/2011 12:25:22 + LaunchAdm()
31/10/2011 12:25:22 LaunchCtrl: 3
31/10/2011 12:25:22 len 95
31/10/2011 12:25:22 Launching ADM.exe '1519 4 537054415 8 3 e:\private\2002CCCE\import\AWordFree.sis'
31/10/2011 12:25:22 Revealing ADM menu icon
31/10/2011 12:25:22 - LaunchAdmL(): 0
31/10/2011 12:25:22 + RequestState(): 6->7
31/10/2011 12:25:22 + StateDownloadL()
31/10/2011 12:25:23 - Download()
31/10/2011 12:25:23 + RequestState(): 7->9
31/10/2011 12:25:23 DlSt= 15, PrSt= 0
31/10/2011 12:25:23 + RequestState(): 9->9
31/10/2011 12:25:23 + RequestState(): 9->9
31/10/2011 12:25:23 + RequestState(): 9->9
31/10/2011 12:25:23 + RequestState(): 9->9
31/10/2011 12:25:23 + ExitApp(9): 0
31/10/2011 12:25:23 + CStateMachine::Stop()
31/10/2011 12:25:26 + StopWaitNote(6)
31/10/2011 12:25:26 + CStateMachine::RunError(-1003)
31/10/2011 12:25:31 ~SmartInstaller()
31/10/2011 12:25:31 ~StateMachine()
31/10/2011 12:25:31 DlSt= 13, PrSt= 0
31/10/2011 12:25:31 SmartInstaller bootstrap ends

And from log.txt I see:

31/10/2011 12:25:41 Building dependency list
31/10/2011 12:25:41 Processing [0x2002AF5F] v0.50.0 (0)
31/10/2011 12:25:41 Processing [0x20013851] v1.07.5 (0)
31/10/2011 12:25:41 Processing [0x2000F866] v1.07.0 (0)
31/10/2011 12:25:41 Processing [0x200110CB] v1.07.0 (0)
31/10/2011 12:25:41 Processing [0x2001E61C] v4.07.3 (0)
31/10/2011 12:25:41 Processing [0x2002AC89] v1.01.3 (0)
31/10/2011 12:25:41 Processing [0x200267C2] v4.07.3 (0)
31/10/2011 12:25:41 Processing [0x2004B4DB] v1.00.1 (0)
31/10/2011 12:25:41 -> to fetch list
31/10/2011 12:25:41 Removing downloaded files
31/10/2011 12:25:41 + SetState(): 7 -> 8
31/10/2011 12:25:41 SysDrive C: Free 24104960 (22.99 MB)
31/10/2011 12:25:41 Drive E: Free 2365644800 (2,256.05 MB)
31/10/2011 12:25:41 Download drive C: free 23449600 (22.36 MB)
31/10/2011 12:25:41 Download size 0 (0)
31/10/2011 12:25:41 PkgUid 0x2004B4DB: InstDrive C:, prio 0, size 0
31/10/2011 12:25:41 Nothing to download, dependencies OK.
31/10/2011 12:25:41 + SetState(): 8 -> 14
31/10/2011 12:25:41 Finding root package
31/10/2011 12:25:41 Root: UID 0x2004B4DB, 'AWordFree'
31/10/2011 12:25:41 * Installing AppSis 0x2004B4DB 'e:\private\2002CCCE\import\AWordFree.sis' to E:
31/10/2011 12:25:41 + SilentInstallPackage(): 'e:\private\2002CCCE\import\AWordFree.sis' to E:
31/10/2011 12:27:08 CInstallManager: Install completed (-30478). 0
31/10/2011 12:27:08 HandleInstallCompletedL(-30478): 14
31/10/2011 12:27:08 + SetState(): 14 -> 16
31/10/2011 12:27:08 + CADMAppUi::HandleFailure(): 16. err=5, m=3
31/10/2011 12:27:08 - CADMAppUi::HandleFailure(): 0
31/10/2011 12:27:09 DlSt= 13, PrSt= 0, L=0
31/10/2011 12:27:10 + CreateInstallationResumeInfo()
31/10/2011 12:27:10 Saving state for 'AWordFree' (7)
31/10/2011 12:27:11 Adding info: 0x2002AF5F
31/10/2011 12:27:11 Adding info: 0x20013851
31/10/2011 12:27:11 Adding info: 0x2000F866
31/10/2011 12:27:11 Adding info: 0x200110CB
31/10/2011 12:27:11 Adding info: 0x2001E61C
31/10/2011 12:27:11 Adding info: 0x2002AC89
31/10/2011 12:27:11 Adding info: 0x200267C2
31/10/2011 12:27:11 - CreateInstallationResumeInfo(): 0
31/10/2011 12:27:11 + SetState(): 16 -> 18
31/10/2011 12:27:11 Exit (14)

Any idea what goes wrong?