×

Discussion Board

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    8

    QAudioInput not working in symbian^3

    I use this QAudioInput to get sound input from user to trigger some action.
    I try it on meego and it works perfectly.
    but after I port my code to Symbian^3 , it turns out that the code not working at all.

    well maybe not "not working" but the state it return is 2 and 3.

    is there any alternative to get sound input for symbian^3?
    I can't find any example out there.

    thank you

  2. #2
    Super Contributor
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    INDIA
    Posts
    2,326

    Re: QAudioInput not working in symbian^3

    I think the error reflected is due to Symbian Platform security requirement.

    Read this http://doc.qt.nokia.com/4.7-snapshot...y-requirements

    regards,
    rahul

  3. #3
    Registered User
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    8

    Re: QAudioInput not working in symbian^3

    "Platform security capabilities are added via the TARGET.CAPABILITY qmake variable."

    what does that mean?

  4. #4
    Registered User
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    8

    Re: QAudioInput not working in symbian^3

    ah never mind , I found it.

    I need to add this line to .pro file

    symbian:TARGET.CAPABILITY += UserEnvironment

    thanks a lot

Similar Threads

  1. Replies: 2
    Last Post: 2010-09-20, 09:20
  2. Zxingbarcodereader not working for symbian
    By pallavi0703 in forum Symbian
    Replies: 16
    Last Post: 2010-09-14, 11:53
  3. Is QContactManager working under Symbian?
    By Kiran.Kumar in forum [Archived] Qt Mobility Project
    Replies: 8
    Last Post: 2010-09-06, 07:48
  4. Replies: 0
    Last Post: 2005-05-03, 10:06

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
×