×

Discussion Board

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    1

    Publish System Logs me out

    Hi All,

    Unfortunately my first post is a problem and just want to find out if anyone else is having this problem at the moment as well.

    Basically each time I log into the Nokia Publish system using a client's details and click "Create New Content" I get logged out again - I have tried multiple PC's and browsers and always the same problem.

    Funny thing is if I try another account, it works fine so not really sure what's happening.

    Anyone had this problem or have an idea on how I can solve this? I have tried mailing support but gotten no response as yet.

    Thanks in advance

  2. #2
    Nokia Developer Expert
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    492

    Re: Publish System Logs me out

    Quote Originally Posted by NeilA View Post
    Hi All,

    Unfortunately my first post is a problem and just want to find out if anyone else is having this problem at the moment as well.

    Basically each time I log into the Nokia Publish system using a client's details and click "Create New Content" I get logged out again - I have tried multiple PC's and browsers and always the same problem.

    Funny thing is if I try another account, it works fine so not really sure what's happening.

    Anyone had this problem or have an idea on how I can solve this? I have tried mailing support but gotten no response as yet.

    Thanks in advance
    Hi NeilA,

    You may have to create a support ticket for us to investigate this. However, can you provide me with your company name or publisher name in case this is a quick fix on my end?

    Thanks.
    Andrew
    Follow @AndrewAtNokia on Twitter for news and updates about Nokia Publish!
    Andrew is now on Facebook to assist you with any publishing related inquiries.

Similar Threads

  1. No Logs On FP2
    By nmnir3 in forum Symbian
    Replies: 1
    Last Post: 2010-05-11, 22:01
  2. Logs example S60 3rd MR
    By hin0607 in forum Symbian
    Replies: 5
    Last Post: 2009-01-30, 06:35
  3. Email logs not working in logs module?
    By GonzalezM in forum Symbian
    Replies: 4
    Last Post: 2008-08-21, 19:28
  4. Any system logs on the device?
    By fbtibo in forum General Development Questions
    Replies: 2
    Last Post: 2007-01-15, 04:54
  5. Any system logs on the device?
    By fbtibo in forum Mobile Java General
    Replies: 0
    Last Post: 2007-01-14, 01:59

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •