×

Discussion Board

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    1

    Exclamation Carbide Ui 4.3 works very slow

    Hi guys. my carbide ui 4.3 is working very slow.

    I've window 7 (Home Premium)
    2 Gb Ram
    300+gb Harddisk
    2.0ghz processor

    It takes almost 25 minutes to complete a Package of a theme .

    Please help

  2. #2
    Registered User
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Pokhara/Nepal
    Posts
    119

    Re: Carbide Ui 4.3 works very slow

    it usually doesn't take time for me as you mentioned but it all depends on the theme you have created. heavy theme=more time, light theme=less time.
    use svg elements or use less bitmap images to get better results.

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: 2011-02-04, 10:51
  2. Carbide - Very slow..
    By pornima in forum Carbide.c++ IDE and plug-ins (Closed)
    Replies: 5
    Last Post: 2009-08-20, 10:19
  3. Carbide.c++ and Emulator are very slow
    By weidberg in forum Carbide.c++ IDE and plug-ins (Closed)
    Replies: 9
    Last Post: 2009-08-13, 15:57
  4. Emulator works so slow!!
    By zhr_cs in forum Symbian Tools & SDKs
    Replies: 3
    Last Post: 2009-07-03, 07:53
  5. Content Assist Very Slow in Carbide C++
    By alcabo in forum Carbide.c++ IDE and plug-ins (Closed)
    Replies: 1
    Last Post: 2007-02-13, 15:30

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
×