×

Discussion Board

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    51

    Question SetFadingParameters,SetFaded,not work on E7(symbian^3),but work on the simulator.

    gc.SetFadingParameters(100,200);
    gc.SetFaded(ETrue);

    It work in the simulator perfectly, but not work on my E7(symbian^3).....
    This is the example: Fading Screen
    http://www.developer.nokia.com/Commu.../Fading_Screen

  2. #2
    Registered User
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    51

    Re: SetFadingParameters,SetFaded,not work on E7(symbian^3),but work on the simulator.

    Why my problems are so strange...

  3. #3
    Nokia Developer Moderator
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Oslo, Norway
    Posts
    28,751

    Re: SetFadingParameters,SetFaded,not work on E7(symbian^3),but work on the simulator.

    What happens if you try mixing the related calls in RWsSession and RWindowTreeNode (like RWsSession::SetDefaultFadingParameters or RWindowTreeNode::SetFaded) into the picture? (I do not know the API, just checked the documentation which mentions some override pattern against these). Just to make sure: you checked with the Symbian^3 emulator?

  4. #4
    Registered User
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    51

    Re: SetFadingParameters,SetFaded,not work on E7(symbian^3),but work on the simulator.

    I checked the example with the S60 5th emulator, It work perfectly.
    But its SIS not work on E7(symbian^3), no effect.

    This is the example: Fading Screen
    http://www.developer.nokia.com/Commu.../Fading_Screen

    My SDK is S60 5th Edition SDK v1.0.
    (The SIS made by symbian^3 SDK can't run on the S60 5th device, so I just want to use S60 5th SDK.)

    Code:
    	CWindowGc& gc = SystemGc();
    //	TUint8 aBlackMap  Black map fading parameter. Unfaded this is 0.  
    //	TUint8 aWhiteMap  White map fading parameter. Unfaded this is 255
    //	TUint8 aBlackMap  =200;
    //	TUint8 aWhiteMap  =255;
    	gc.SetFadingParameters(iBlackMap,iWhiteMap);
    	gc.SetFaded(ETrue);
    ...........................
    	gc.SetFaded(EFalse);
    Thank you for your reply!

  5. #5
    Registered User
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    51

    Re: SetFadingParameters,SetFaded,not work on E7(symbian^3),but work on the simulator.

    I had tested on the 5233(S60 5th) again, no effect too.

  6. #6
    Registered User
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    51

    Re: SetFadingParameters,SetFaded,not work on E7(symbian^3),but work on the simulator.

    Still not resolved...

Similar Threads

  1. hw to work with rococo simulator
    By tina28 in forum General Development Questions
    Replies: 1
    Last Post: 2008-11-14, 18:29
  2. Does SetFaded() work?
    By Asheesh in forum Symbian User Interface
    Replies: 1
    Last Post: 2006-11-08, 12:28
  3. Why simulator cann't work?
    By starryshen in forum Symbian
    Replies: 2
    Last Post: 2004-03-10, 05:37

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
×