×

Discussion Board

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    82

    Front Camera resolution

    Code:
    QByteArray frontCamera = QCamera::availableDevices()[1];
      _camera = new QCamera(frontCamera);
      _camera->setCaptureMode(QCamera::CaptureStillImage);
      _stillImageCapture = new QCameraImageCapture(_camera);
    
      qDebug() << "Resolutions: " << _stillImageCapture->supportedResolutions();
    On C7 the code above outputs only QSize(320, 240), although the device specs for C7 say that it should be capable of 640x480 as well.

    What am I missing?
    Grego
    http://mpaja.com/

  2. #2
    Registered User
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    45

    Re: Front Camera resolution

    Hi,

    this snippet seems right. Maybe you should try on another devices. If you don't have any, then you can use Nokia RDA.

    cheers

Similar Threads

  1. Using front camera with camera wrapper
    By juannoguera in forum Symbian Media (Closed)
    Replies: 7
    Last Post: 2010-08-25, 13:31
  2. Front camera
    By fatah3000 in forum Symbian
    Replies: 1
    Last Post: 2010-05-05, 13:46
  3. using the front camera in S60 2nd ed
    By arren_tuazon in forum Symbian
    Replies: 2
    Last Post: 2008-10-26, 12:34
  4. Replies: 3
    Last Post: 2008-05-05, 16:08
  5. using front camera
    By singhs in forum Symbian
    Replies: 1
    Last Post: 2007-07-02, 10:59

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
×