×

Discussion Board

Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    16

    [moved] S40 application works on stimulator but falis on nokia 300 asha

    Hi all,
    Im doing this application using HTML and javascript for s40.. it works totally fine on simulator i.e nokia tool 1.5 simulator which i downloaded but when i deploy the same on nokia 300 phones the whole UI is misplaced.. Can any plz help with this.. thanks in advance

  2. #2
    Nokia Developer Champion
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Finland
    Posts
    9,545

    Re: S40 application works on stimulator but falis on nokia 300 asha

    What do you mean with "misplaced", exactly? Can you post a screenshot/photo of how it looks on the emulator and how the same looks on the phone?

  3. #3
    Nokia Developer Expert
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    1,595

    Re: [moved] S40 application works on stimulator but falis on nokia 300 asha

    Moved the thread to Web forums.

    Regards,
    r2j7
    [URL="http://library.forum.nokia.com/java"][B] >>> Java Developer's Library <<<[/B][/URL]
    [URL="https://www.developer.nokia.com/Resources/Support/Technical_support.xhtml"] [B]>>> Technical Support for Java ME development <<<[/B][/URL]
    [URL="https://publish.ovi.com/info/"][B]>>> Nokia Publish: reach millions of Nokia users worldwide through Nokia Store <<<[/B][/URL]

  4. #4
    Registered User
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    16

    Re: [moved] S40 application works on stimulator but falis on nokia 300 asha

    hi ,
    when i say misplaced i mean all the widgets are not as same as it looks in simulator .. yu can check the link on how it look on phone here http://goo.gl/c0NXp?type=webapp ...

  5. #5
    Super Contributor
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Tampere
    Posts
    833

    Re: [moved] S40 application works on stimulator but falis on nokia 300 asha

    Hi,

    Please see Appendix B in http://tools.nokia.com/wt/doc/jsdt/s..._Reference.pdf
    It contains list of supported CSS attributes.

    Basic.css has for example position:absolute and floats that are not supported in series 40 web apps.

    Br,
    Ilkka

  6. #6
    Registered User
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    16

    Re: [moved] S40 application works on stimulator but falis on nokia 300 asha

    id so then how is that it working fine in simulator ?

  7. #7
    Super Contributor
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Tampere
    Posts
    833

    Re: [moved] S40 application works on stimulator but falis on nokia 300 asha

    Hi,
    Simulator, especially local preview, is not a exact match to real device.
    Local preview mode offers full-fledged WebKit based browser, meant for debugging web apps, when needed.
    Most of the development should be done using Cloud preview and a real Series 40 device.

    You might be interested to read this document as well: http://tools.nokia.com/wt/doc/jsdt/s...ices_Guide.pdf
    It has a list of unsupported web techniques.

    Br,
    Ilkka

  8. #8
    Registered User
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    16

    Re: [moved] S40 application works on stimulator but falis on nokia 300 asha

    hi,
    whetre can i get Nokia Web Tools 1.2 for Symbian ? the given link has only patch release .. http://www.developer.nokia.com/info/...r_Symbian.html
    need some help thanks in advance

  9. #9
    Registered User
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    16

    Re: [moved] S40 application works on stimulator but falis on nokia 300 asha

    where can is find nokia web tool 1.2 whole tool ???.......... http://www.developer.nokia.com/info/...r_Symbian.html this link has only patch release ....

  10. #10
    Registered User
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    ahmedabad
    Posts
    32

    Re: [moved] S40 application works on stimulator but falis on nokia 300 asha

    What kind of error you are getting ?

Similar Threads

  1. nokia asha 302
    By Krishnarulezz in forum General Development Questions
    Replies: 2
    Last Post: 2012-03-05, 08:41
  2. [moved] C# Nokia PC Connectivity API_3.2 SEND works RECEIVE ONLY for ONE MEssage
    By ojnc in forum PC Suite API and PC Connectivity SDK
    Replies: 0
    Last Post: 2010-04-18, 14:08
  3. Replies: 1
    Last Post: 2009-11-04, 21:38
  4. Replies: 1
    Last Post: 2004-06-28, 08:48

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •