×

Discussion Board

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    14

    Help to use QGeoRoutingManager

    QGeoRooutingManager has not a default constructor... I have to specify an engine like parameter in the creation.
    There is not a default engine? I have to create it?
    I red about nokia plugin and I thought that it was the engine... if yes, how to specify it in the creation of a QGeoRoutingManager?
    If not, how to use QGeoRoutingManager?
    Thank you,
    bye

  2. #2
    Registered User
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    449

    Re: Help to use QGeoRoutingManager

    It seems to be a singleton class, you can try it like this -

    QGeoServiceProvider::routingManager()

    For more info check

    QGeoRoutingManager * QGeoServiceProvider::routingManager () const

    and doc here

    "This function will attempt to construct a QGeoRoutingManager instance when it is called for the first time. If the attempt is successful the QGeoRoutingManager will be cached, otherwise each call of this function will attempt to construct a QGeoRoutingManager instance until the construction is successful."

  3. #3
    Nokia Developer Expert
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Lempäälä/Finland
    Posts
    29,140

    Re: Help to use QGeoRoutingManager

    And there would also be examples available in the wiki, here's one link: http://www.developer.nokia.com/Commu..._Maps_Examples just check the routing example in the bottom.

  4. #4
    Registered User
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    14

    Re: Help to use QGeoRoutingManager

    thanks to all,
    I had to better read the documentation

Similar Threads

  1. QGeoRoutingManager updateRoute problem
    By catharsis in forum [Archived] Qt Mobility Project
    Replies: 0
    Last Post: 2011-08-18, 13:35

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •