×

Discussion Board

Results 1 to 15 of 15

Hybrid View

  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    15

    Application Not running On Device

    Hey.

    I am trying to get the position of the device e72 by using Qt SDK 4.6.3 with mobility 1.0.2. My device compiles perfectly on the computer and after i get the sis file signed and install it on my device, the application does not open on the device. There is no error message during installation
    plus i also added the following code to my .pro file:

    config += mobility
    mobility += location

    symbian: TARGET.CAPABILITY += NetworkServices Location


    Why is the application not running on device???

  2. #2
    Nokia Developer Moderator
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Lempäälä/Finland
    Posts
    29,165

    Re: Application Not running On Device

    likely it is actually running, but also crashing during construction, so catch the panic code for the crash: http://www.developer.nokia.com/Commu...ded_panic_code

  3. #3
    Registered User
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    16

    Re: Application Not running On Device

    Have you installed dependencies (Qt and QtMobility versions) on the device?

  4. #4
    Registered User
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    15

    Re: Application Not running On Device

    Yes the .sis file for Qt Mobility version 1.0.2 is downloaded on the device

  5. #5
    Nokia Developer Moderator
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Lempäälä/Finland
    Posts
    29,165

    Re: Application Not running On Device

    not just that, you basically would need to also install the Qt sis files there..

  6. #6
    Registered User
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    15

    Re: Application Not running On Device

    i have installed the sis files there. i am using Qt mobility 1.0.2 and while searching the reason for the application not opening, i came across this article
    http://labs.qt.nokia.com/2010/07/01/...-nokia-qt-sdk/

    Has it got something to do with this? i really doubt it as it would have been updated by now. Please let me know. Thanks

  7. #7
    Nokia Developer Moderator
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Lempäälä/Finland
    Posts
    29,165

    Re: Application Not running On Device

    Just make sure you have installed all required sis files into the device, and make sure they are made for the platform version you are using.

    And then check the panic code as suggested in #2.

  8. #8
    Registered User
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    16

    Re: Application Not running On Device

    Can you please paste the content of .pkg file of your application?

    Are you using nokia Qt SDK? If yes then please see this link: http://bugreports.qt.nokia.com/brows...mment-tabpanel

    If not then please let me know your build environment.

Similar Threads

  1. Signed Application is running in S40 device but not on S60 device
    By senthil_25 in forum Mobile Java General
    Replies: 5
    Last Post: 2011-04-12, 05:53
  2. Running Qt application on device
    By Maysoon88 in forum Qt
    Replies: 7
    Last Post: 2010-11-24, 07:50
  3. Application running on emulator but not running on Device
    By syedshakeel2004 in forum Symbian Signed Support, Application Packaging and Distribution and Security
    Replies: 3
    Last Post: 2010-09-28, 13:55
  4. Application Error While running application in real device
    By praveen_bluebird in forum Mobile Java General
    Replies: 4
    Last Post: 2006-11-21, 04:39

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
×