×

Discussion Board

Results 1 to 12 of 12
  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    12

    Remote Device Access error 2 month ago

    I can't open a Remote Device Access in Hungary! Every day I try! Something was wrong!

  2. #2
    Nokia Developer Moderator
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Finland
    Posts
    4,547

    Re: Remote Device Access error 2 month ago

    Quote Originally Posted by kittrider View Post
    I can't open a Remote Device Access in Hungary! Every day I try! Something was wrong!
    Possibly you could see if post #15 in http://www.developer.nokia.com/Commu...ast-4-days-now is useful. Also there are many open threads regarding RDA which might have some useful tips to make it work for you.

  3. #3
    Nokia Developer Moderator
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Oslo, Norway
    Posts
    28,697

    Re: Remote Device Access error 2 month ago

    If you check the neighbouring threads, you will see some reports, falling in two categories:
    - "Page temporarily unavailable": reported from England and Germany in the last couple days, and reported to work fine from Finland and Norway
    - page working but JavaWS.exe dying with Java 7u7: I can reproduce this one, so far the fix is to install Java 6u35 instead.
    Which problem are you encountering?

  4. #4
    Registered User
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    4

    Re: Remote Device Access error 2 month ago

    i have Java 7u7 a it not work! can you please solve this? i dont want downgrade Java to Java6

  5. #5
    Nokia Developer Moderator
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Finland
    Posts
    4,547

    Re: Remote Device Access error 2 month ago

    Quote Originally Posted by qt1exe View Post
    i have Java 7u7 a it not work! can you please solve this? i dont want downgrade Java to Java6
    Like already mentioned, there seems to be a problem with Java 7u7. So either you have to use Java 6 or not be able to use RDA at the moment.

  6. #6
    Registered User
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    12

    Re: Remote Device Access error 2 month ago

    Doesn't work with Java 6!!

  7. #7
    Registered User
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    12

    Re: Remote Device Access error 2 month ago

    ping rda.cellulardata.com . Error.

    http://kepfeltoltes.hu/view/120910/2...toltes.hu_.jpg

  8. #8
    Nokia Developer Moderator
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Oslo, Norway
    Posts
    28,697

    Re: Remote Device Access error 2 month ago

    Ping seems to be disabled (I can not ping the site either, while the service works at the same time). You can try tracert too. It will time out at the end, however if it leaves your vicinity, that would be a good sign (for me the tracable part ends with a host in datanet.tele.fi). An ad-hoc test: what happens if you try viewing this image: http://rda.cellulardata.com/images/s...go_wide_fn.gif ?
    I am going to Hungary next Wednesday and I will check RDA with a T-Mobile dongle then.

  9. #9
    Registered User
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    12

    Re: Remote Device Access error 2 month ago


  10. #10
    Nokia Developer Moderator
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Oslo, Norway
    Posts
    28,697

    Re: Remote Device Access error 2 month ago

    Consider cleaning the cache of Opera and/or trying with the other browsers (I see FireFox and Chrome in your quick-launch bar, though RDA may not support the latter as I remember).

  11. #11
    Registered User
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    12

    Re: Remote Device Access error 2 month ago

    In Windows 7. Windows 7 now installed.
    http://kepfeltoltes.hu/view/120918/W...toltes.hu_.png

  12. #12
    Nokia Developer Moderator
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Oslo, Norway
    Posts
    28,697

    Re: Remote Device Access error 2 month ago

    Well, I am here in Hungary now, and tried with an XP+IE8+Java6, and it works fine for the first try. I will check it a bit further (different browser, perhaps Hungarian Windows, and hopefully with a machine which have never accessed RDA before), but problems on global scale (like banning Hungary from using RDA) do not seem to apply.

    EDIT: it also works with a Vista (32-bit version).
    Last edited by wizard_hu_; 2012-09-27 at 17:39.

Similar Threads

  1. Remote Device Access is down
    By MirkoNM in forum Feedback - Nokia Developer Services & Infrastructure
    Replies: 14
    Last Post: 2012-08-21, 19:46
  2. Remote Device Access(RDA) Service Error?
    By yjbin in forum Symbian Tools & SDKs
    Replies: 2
    Last Post: 2009-03-24, 05:22
  3. Remote Device Access
    By bestey in forum Symbian Tools & SDKs
    Replies: 2
    Last Post: 2007-04-27, 03:14
  4. Remote Device Access
    By bestey in forum Mobile Java Tools & SDKs
    Replies: 1
    Last Post: 2007-04-26, 12:42
  5. Remote Device Access
    By netlogins in forum Symbian
    Replies: 1
    Last Post: 2007-04-09, 21:59

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
×