×

Discussion Board

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    15

    Exclamation build not proceeding on windows server 2008

    I wonder why I cannot build fp1 on windows server 2008 , has any one experienced the same?
    I ran the vista patch in the plugins dir, but still no hope
    -S

  2. #2
    Nokia Developer Moderator
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Lempäälä/Finland
    Posts
    29,166

    Re: build not proceeding on windows server 2008

    I'm not certain whether I could be any help, anyway, to enable anybody to help you, you should indeed provide enough information on what & how are you doing, and what would you expect to happen, and what is actually happening.

  3. #3
    Registered User
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    15

    Re: build not proceeding on windows server 2008

    building my app for fp2 on windows 2008 server the build doesnt proceed it just hangs after a while ... no error messages reported but it just doesnt proceed

  4. #4
    Nokia Developer Moderator
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Lempäälä/Finland
    Posts
    29,166

    Re: build not proceeding on windows server 2008

    Do you mean that with the Carbide C++, you can open any project, but once you try building it, it just hangs and there are nothing shown the console ?

    Have you tried on building with command line ? maybe you would see something in there ..

  5. #5
    Registered User
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    15

    Re: build not proceeding on windows server 2008

    I was not using carbide, but using command line...


    make -s -C \s\client\engine\native\symbian\ui\group -f "ICONS_SMARTMOB.MK" TO_ROOT=..\..\..\..\..\..\.. EPOCBLD=..\..\.
    .\..\..\..\..\Symbian\9.2\S60_3rd_FP1\EPOC32\BUILD\s\client\engine\native\symbian\ui\group\ICONS_SMARTMOB\GCCE TO_BLDINF
    =..\..\..\..\..\..\..\s\client\engine\native\symbian\ui\group PLATFORM=GCCE CFG=UREL RESOURCE
    MifConv version 1.11 build (39).
    Checking: ..\gfx\app_logo.svg
    Checking: ..\gfx\appSettingsTP.svg
    Choosing...
    Convert files...


    so its stops here ... just waiting for ever

  6. #6
    Nokia Developer Moderator
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Lempäälä/Finland
    Posts
    29,166

    Re: build not proceeding on windows server 2008

    I would then consider actually installing the tools, re-checking both SDK & tools release notes for requirements, and then checking what happens when you build with the IDE. In the end, you will most likely need IDE for building.

  7. #7
    Nokia Developer Moderator
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Oslo, Norway
    Posts
    28,684

    Re: build not proceeding on windows server 2008

    It is probably the panic thrown by SVGTBinEncode.exe.
    Do you have some debugger tools registered on your machine, like Visual Studio, or other environments? If yes, you may want to check for windows appearing and offering to debug the above mentioned file. Of course you do not need to debug it, you can let it die/abort/cancel, etc. The actual conversion of the files is probably done.
    Alternatively you can try editing the icons_blabla_etc.mk file (in the group folder) and adding a /X argument to mifconv.exe, then the erroneous tool will not get invoked.

  8. #8
    Registered User
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    15

    Re: build not proceeding on windows server 2008

    problem identified.. I gave admin rights to the user and it can build now seems like the old mifconv needs more rights!

Similar Threads

  1. Does anyone run emulator successfully on Windows Server 2008(64) successfully?
    By chuyangguangshin in forum Symbian Tools & SDKs
    Replies: 6
    Last Post: 2012-02-15, 12:12
  2. How to build Messaging API + MAPI with mingw32 on Windows?
    By ceefour in forum [Archived] Qt Mobility Project
    Replies: 3
    Last Post: 2010-12-16, 11:18
  3. The details for build QBluetooth for Windows xp?
    By stevenyang001@gmail.com in forum Qt
    Replies: 1
    Last Post: 2010-09-21, 04:15
  4. Epoc wont star after installing S60 SDK on Windows Server 2008
    By fpj@o2.pl in forum Symbian Tools & SDKs
    Replies: 2
    Last Post: 2009-06-03, 16:11

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
×