Hi all,
I have been made a wlan access point in symbian C++ for my router.
Code:
CApAccessPointItem *wlan = CApAccessPointItem::NewLC();
    wlan->SetNamesL(_L("MioAP"));
    wlan->SetBearerTypeL(EApBearerTypeWLAN);
    wlan->WriteTextL(EApWlanNetworkName,_L("Alice-55564905"));
    wlan->WriteUint(EApWlanSecurityMode,EWep);
    wlan->WriteUint(EApWlanNetworkMode,EInfra);

    CCommsDatabase *db= CCommsDatabase::NewL();
    CleanupStack::PushL(db);
    CApDataHandler *handler= CApDataHandler::NewLC(*db);
    TInt err= db->BeginTransaction();

    TUint32 newApId= handler->CreateFromDataL(*wlan);

    handler->AccessPointDataL(newApId,*wlan);


    TUint32 wlanId;
    wlan->ReadUint(EApIapServiceId,wlanId);

    CCommsDbTableView* view=db->OpenViewMatchingUintLC(TPtrC( WLAN_SERVICE),TPtrC( WLAN_SERVICE_ID),wlanId);

    err=view->GotoFirstRecord();


        view->UpdateRecord();
        TRAP(err,view->WriteUintL(TPtrC(NU_WLAN_AUTHENTICATION_MODE),(TUint32)EAuthShared));
        TRAP(err,view->WriteUintL(TPtrC(WLAN_WEP_INDEX),(TUint32)EKeyNumber1));
        TRAP(err,view->WriteTextL(TPtrC(NU_WLAN_WEP_KEY1),_L("xxxxxxxxxxxxxxxxxx")));
        TRAP(err,view->WriteUintL(TPtrC(WLAN_WEP_KEY1_FORMAT),(TUint32)EAscii));
        view->PutRecordChanges();
        db->CommitTransaction();
The device can connect to the router but it doesn't find the default gateway and the DNSs then it can't access to internet.

If I try to make the same IAP with the manual configuration of symbian OS when I connect the device to the router it found automatically gateway and DNSs.
Why?