×

Discussion Board

Results 1 to 9 of 9

Hybrid View

  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    India
    Posts
    3

    Exclamation Unable to add TPI more than 750 in carbide ui 4.3

    Recently I'm facing problems while adding TPI uid's to my carbide ui 4.3. Every time after adding a single uid the carbide screen goes blank & unable to add another uid . Then after closing the carbide & reopen it I'm able to add one uid & the screen again goes blank .

    I would like to mention that I have only 750-800 uid's in my carbide & in my knowledge the carbide is able to add more than that . Any help in this issue will be much appreciated .

    Here is screenshot of my carbide after adding 1 uid & then trying to add another ,



    image link - http://www.dumpyourphoto.com/files5/141016/c50hKLST.png
    Last edited by soumyadeepbshn; 2012-09-29 at 09:30.

  2. #2
    Registered User
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    29

    Re: Unable to add TPI more than 750 in carbide ui 4.3

    I would suggest contacting IND190, he has figured out a way to fix it

    visit his blog or @ind190 on twitter

  3. #3
    Registered User
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    36

    Re: Unable to add TPI more than 750 in carbide ui 4.3

    Don't add them from there...
    Open the file icons.xml with notepad, copy a line and change the values for appuid="0xyourID", id="yourID" name="yourNAME"...
    Do it for all the TPI, when finished save and close...


    Ciao!

  4. #4
    Registered User
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    6

    Re: Unable to add TPI more than 750 in carbide ui 4.3

    Quote Originally Posted by ELyrae View Post
    Don't add them from there...
    Open the file icons.xml with notepad, copy a line and change the values for appuid="0xyourID", id="yourID" name="yourNAME"...
    Do it for all the TPI, when finished save and close...


    Ciao!
    Great one..only one question..say the line is like below..
    <element appuid="0x2002a09d" derviedlayoutid="qgn_menu_appsgrid_cxt" id="Climate_Mission25685079296573" name="Climate Mission" previewscreen="Application Grid" show="true"/>

    Now I am confuse about the part id="Climate_Mission25685079296573" for the next TPI what will be the number instade of '25685079296573' ???

  5. #5
    Registered User
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    India
    Posts
    3

    Re: Unable to add TPI more than 750 in carbide ui 4.3

    Quote Originally Posted by kallol1978 View Post
    Great one..only one question..say the line is like below..
    <element appuid="0x2002a09d" derviedlayoutid="qgn_menu_appsgrid_cxt" id="Climate_Mission25685079296573" name="Climate Mission" previewscreen="Application Grid" show="true"/>

    Now I am confuse about the part id="Climate_Mission25685079296573" for the next TPI what will be the number instade of '25685079296573' ???
    Dada , we don't need to worry about the numbers after the apps name , just put the name "Climate Mission" there . Tested .

  6. #6
    Registered User
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    36

    Re: Unable to add TPI more than 750 in carbide ui 4.3

    Yes that's wright...and to get them in order you can use something like "my_icon_Climate_Mission"...

  7. #7
    Registered User
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    India
    Posts
    3

    Re: Unable to add TPI more than 750 in carbide ui 4.3

    @Elyrae , Thanks a lot mate for the help , IND190 also suggest me to do the same . I will surely give thar a try .

    @Ig21 , Thanks for suggesting me IND190 , I contacted him through Facebook & he also suggest me like Elyrae told me 2 do .

Similar Threads

  1. Carbide 1.3 unable to scan sdk
    By ankitagarwal in forum Carbide.c++ IDE and plug-ins (Closed)
    Replies: 5
    Last Post: 2010-07-04, 11:52
  2. unable to download Carbide TRK
    By sid_diu in forum Symbian
    Replies: 2
    Last Post: 2009-08-07, 14:12
  3. unable to import my mmp in carbide
    By amitsamel in forum Carbide.c++ IDE and plug-ins (Closed)
    Replies: 1
    Last Post: 2007-11-12, 11:52
  4. unable to build in carbide
    By winfoware in forum Symbian
    Replies: 11
    Last Post: 2007-03-20, 14:48
  5. Replies: 0
    Last Post: 2006-08-04, 09:08

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
×