×

Discussion Board

Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    India
    Posts
    3

    Exclamation Unable to add TPI more than 750 in carbide ui 4.3

    Recently I'm facing problems while adding TPI uid's to my carbide ui 4.3. Every time after adding a single uid the carbide screen goes blank & unable to add another uid . Then after closing the carbide & reopen it I'm able to add one uid & the screen again goes blank .

    I would like to mention that I have only 750-800 uid's in my carbide & in my knowledge the carbide is able to add more than that . Any help in this issue will be much appreciated .

    Here is screenshot of my carbide after adding 1 uid & then trying to add another ,



    image link - http://www.dumpyourphoto.com/files5/141016/c50hKLST.png
    Last edited by soumyadeepbshn; 2012-09-29 at 09:30.

  2. #2
    Registered User
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    29

    Re: Unable to add TPI more than 750 in carbide ui 4.3

    I would suggest contacting IND190, he has figured out a way to fix it

    visit his blog or @ind190 on twitter

  3. #3
    Registered User
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    36

    Re: Unable to add TPI more than 750 in carbide ui 4.3

    Don't add them from there...
    Open the file icons.xml with notepad, copy a line and change the values for appuid="0xyourID", id="yourID" name="yourNAME"...
    Do it for all the TPI, when finished save and close...


    Ciao!

  4. #4
    Registered User
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    India
    Posts
    3

    Re: Unable to add TPI more than 750 in carbide ui 4.3

    @Elyrae , Thanks a lot mate for the help , IND190 also suggest me to do the same . I will surely give thar a try .

    @Ig21 , Thanks for suggesting me IND190 , I contacted him through Facebook & he also suggest me like Elyrae told me 2 do .

  5. #5
    Registered User
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    6

    Re: Unable to add TPI more than 750 in carbide ui 4.3

    Quote Originally Posted by ELyrae View Post
    Don't add them from there...
    Open the file icons.xml with notepad, copy a line and change the values for appuid="0xyourID", id="yourID" name="yourNAME"...
    Do it for all the TPI, when finished save and close...


    Ciao!
    Great one..only one question..say the line is like below..
    <element appuid="0x2002a09d" derviedlayoutid="qgn_menu_appsgrid_cxt" id="Climate_Mission25685079296573" name="Climate Mission" previewscreen="Application Grid" show="true"/>

    Now I am confuse about the part id="Climate_Mission25685079296573" for the next TPI what will be the number instade of '25685079296573' ???

  6. #6
    Registered User
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    India
    Posts
    3

    Re: Unable to add TPI more than 750 in carbide ui 4.3

    Quote Originally Posted by kallol1978 View Post
    Great one..only one question..say the line is like below..
    <element appuid="0x2002a09d" derviedlayoutid="qgn_menu_appsgrid_cxt" id="Climate_Mission25685079296573" name="Climate Mission" previewscreen="Application Grid" show="true"/>

    Now I am confuse about the part id="Climate_Mission25685079296573" for the next TPI what will be the number instade of '25685079296573' ???
    Dada , we don't need to worry about the numbers after the apps name , just put the name "Climate Mission" there . Tested .

  7. #7
    Registered User
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    36

    Re: Unable to add TPI more than 750 in carbide ui 4.3

    Yes that's wright...and to get them in order you can use something like "my_icon_Climate_Mission"...

  8. #8
    Registered User
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    29

    Re: Unable to add TPI more than 750 in carbide ui 4.3

    Would you share your xml with 750 3rd party icons (not icons themselves obviously)?
    Thank you in advance.

  9. #9
    Registered User
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    36

    Re: Unable to add TPI more than 750 in carbide ui 4.3

    The is a nice one included in the "italian lab belle" plugin...then just add any extra uid's if you have any

Similar Threads

  1. Carbide 1.3 unable to scan sdk
    By ankitagarwal in forum Carbide.c++ IDE and plug-ins (Closed)
    Replies: 5
    Last Post: 2010-07-04, 11:52
  2. unable to download Carbide TRK
    By sid_diu in forum Symbian
    Replies: 2
    Last Post: 2009-08-07, 14:12
  3. unable to import my mmp in carbide
    By amitsamel in forum Carbide.c++ IDE and plug-ins (Closed)
    Replies: 1
    Last Post: 2007-11-12, 11:52
  4. unable to build in carbide
    By winfoware in forum Symbian
    Replies: 11
    Last Post: 2007-03-20, 14:48
  5. Replies: 0
    Last Post: 2006-08-04, 09:08

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
×