×

Discussion Board

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    4

    MH5 creating POIS without Location...Sarch Pois...ex.: Parks

    I need to create a POI but without the coordinates. I need show in map all parks...


    How can this do?

  2. #2
    Nokia Developer Moderator
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Lempäälä/Finland
    Posts
    29,165

    Re: MH5 creating POIS without Location...Sarch Pois...ex.: Parks

    What excatly do you mean by that ? can you specify a bit more on your requirements & use case ?

  3. #3
    Registered User
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    4

    Re: MH5 creating POIS without Location...Sarch Pois...ex.: Parks

    map.createPoi(nokia.mh5.assetsPath +
    "img/categories/business-services.png", {
    longitude: 13.3896145,
    latitude: 52.5166648,
    name: "Nokia Office"
    });

    But I need add all Parks in map...and I dont have the coordinates...In this code I need the longitude and latitude

  4. #4
    Nokia Developer Moderator
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Lempäälä/Finland
    Posts
    29,165

    Re: MH5 creating POIS without Location...Sarch Pois...ex.: Parks

    Where do you get the parks data from ?

    Basically if you have a place without location, its pretty useless with maps services, so I'm not certain I would understand what the goal is that you are trying to get to.

  5. #5
    Registered User
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    4

    Re: MH5 creating POIS without Location...Sarch Pois...ex.: Parks

    Example: I need show all results of word "park" in map

  6. #6
    Nokia Developer Moderator
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Lempäälä/Finland
    Posts
    29,165

    Re: MH5 creating POIS without Location...Sarch Pois...ex.: Parks

    So, then where do you get the results from ?
    And what kind of data do you get ?

    Basically our Places-search would return results that do contain either location, or bounding area. And basically you could create map objects to show for both. For Areas, you could for example use polygons to illustrate where it is, also you could add general markers inside them if required.

  7. #7
    Registered User
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    4

    Re: MH5 creating POIS without Location...Sarch Pois...ex.: Parks

    I wanna get the result from MH5 API...When I search "park" in a Google Maps API ...its return the result...I wanna do this with MH5 API...

  8. #8
    Nokia Developer Moderator
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Oslo, Norway
    Posts
    28,734

    Re: MH5 creating POIS without Location...Sarch Pois...ex.: Parks

    It is a bit hard to decode while you would need POI-s without location for that. You say you want to show parks on the map. It (showing) certainly implies that they do have a location. And it goes well with reality too, parks do have a location in real life.

Similar Threads

  1. Custom labels for POIs
    By amnesia7 in forum [Archived] Map Image API for HTTP
    Replies: 2
    Last Post: 2012-06-28, 19:53
  2. Can period '.' be used in location when creating projects?
    By ThingOnASpring in forum Carbide.c++ IDE and plug-ins (Closed)
    Replies: 3
    Last Post: 2008-07-02, 16:18
  3. creating file at specified location
    By sunny_singh in forum Symbian
    Replies: 2
    Last Post: 2005-09-20, 10:52

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
×