×

Discussion Board

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    3

    Question How can I fill ListElement using data from DB

    Hi,
    How can I fill ListElement using data from DB.
    I cant use Repeater Element inside ListElement/ListModel I get this:
    Code:
    ListElement: cannot contain nested elements 
                 Repeater{
    I cant use javascript because qml inside JS like this:
    Code:
    ListElement {name: item.name; count: item.count }
    doesn't work.


    App:
    https://dl.dropbox.com/u/6412001/Andjsapp_.zip

  2. #2
    Nokia Developer Champion
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Noida,India
    Posts
    3,956

    Re: How can I fill ListElement using data from DB

    Your db implementation is in c++ class, if yes then following articles can help you out to a certain extent:

    http://cdumez.blogspot.in/2010/11/ho...el-in-qml.html

    http://www.developer.nokia.com/Commu...C%2B%2B(though it involves xml parsing & exposing that data to QML listmodel, but you can replace that xml part with your db & expose that db data to a list model)

Similar Threads

  1. How to fill the buffer?
    By BeirBear in forum Symbian Media (Closed)
    Replies: 1
    Last Post: 2009-08-14, 08:24
  2. Replies: 3
    Last Post: 2009-06-24, 20:09
  3. Fill an Image with transparent data
    By FSTEINER in forum Mobile Java General
    Replies: 2
    Last Post: 2002-05-16, 12:51
  4. Doing a gradient fill
    By nkn_aikon in forum Symbian User Interface
    Replies: 1
    Last Post: 2001-11-28, 21:23
  5. Doing a gradient fill
    By nkn_aikon in forum Symbian C++
    Replies: 1
    Last Post: 2001-11-08, 18:48

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •