×

Discussion Board

Results 1 to 12 of 12

Hybrid View

  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    370

    Unable to unlock 311 screen in RDA

    i simply cannot pass the lock screen of the 311 in RDA (i've tried swipe with ctrl + left mouse and i've tried just left mouse and right mouse movement)
    what can be done?

  2. #2
    Registered User
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    1

    Re: Unable to unlock 311 screen in RDA

    what firmware are you using?

  3. #3
    Registered User
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    370

    Re: Unable to unlock 311 screen in RDA

    Its the firmware that exists on the Nokia 311 in RDA, but i fail to see how that matter anyway.

  4. #4
    Nokia Developer Moderator
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Oslo, Norway
    Posts
    28,567

    Re: Unable to unlock 311 screen in RDA

    RDA is the remote device access service (Devices above). It is about testing applications on devices you do not have. If you were going to suggest replacing the firmware, that would not be possible in this context.

  5. #5
    Super Contributor
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Bangalore , India
    Posts
    4,430

    Re: Unable to unlock 311 screen in RDA

    Quote Originally Posted by shaii View Post
    i simply cannot pass the lock screen of the 311 in RDA (i've tried swipe with ctrl + left mouse and i've tried just left mouse and right mouse movement)
    what can be done?
    Are you having problem with one 311 or have you tried other 311's that are available ?If the same issue persists with other 311's also, Pls let us know.

    Regards
    Gopal

  6. #6
    Registered User
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    370

    Re: Unable to unlock 311 screen in RDA

    balagopalks: i tried with 2 different 311 on the RDA

  7. #7
    Nokia Developer Moderator
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Finland
    Posts
    4,490

    Re: Unable to unlock 311 screen in RDA

    I just myself tried a couple of them and the indeed the screen goes blank. I personally do not know the solution to this, but reporting the problem is one of the things I would do to get the attention of the concerned at the earliest(see the exclaimation mark to report problems..second from right after the question mark)

  8. #8
    Super Contributor
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Bangalore , India
    Posts
    4,430

    Re: Unable to unlock 311 screen in RDA

    I have updated RDA team on this issue, hope they will fix it soon.

    Regards
    Gopal

  9. #9
    Registered User
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    370

    Re: Unable to unlock 311 screen in RDA

    I still cant unlock it, can someone please confirm this is still happening to him as well and its not just connections issue on my end?

Similar Threads

  1. Replies: 13
    Last Post: 2011-06-03, 16:32
  2. Screen lock/unlock
    By atilacorreiacunha in forum [Archived] Flash Lite on Nokia Devices
    Replies: 6
    Last Post: 2011-01-17, 16:04
  3. Replies: 17
    Last Post: 2010-10-09, 15:21
  4. 5230 screen and keys unlock not working
    By silicium in forum General Development Questions
    Replies: 1
    Last Post: 2010-07-25, 13:44
  5. Screen unlock in 5th edition
    By keerthi.ck06 in forum Symbian C++
    Replies: 2
    Last Post: 2009-09-04, 18:35

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •