×

Discussion Board

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    3

    eglCreateEndpointNOK and Audio qml element

    I have noticed when I use QtMultimediaKit 1.1 have received warning in console

    [Qt Message] S60EglEndpointFunctions::getProcAddress eglCreateEndpointNOK not found

    on each Audio html element

    and cannot play local file E:/Sounds/file.mp4 with error

    Audio {
    onError: console.log('error', error)
    }

    >> error 1

    What is wrong? I have C7-00 and Belle Refresh

    Somebody can help me?

  2. #2
    Regular Contributor
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    124

    Re: eglCreateEndpointNOK and Audio qml element

    I also get that error when using Audio elements. However my sound files will still play fine.
    .mp4 files will play fine on my phone but they won't play in the QT Emulator.

Similar Threads

  1. QML Map element
    By dolfie666 in forum [Archived] Qt Quick
    Replies: 14
    Last Post: 2012-03-09, 13:08
  2. HTML5 audio element - AAC+ streams
    By vinnielo in forum Windows Phone General
    Replies: 2
    Last Post: 2012-02-09, 17:38
  3. Audio Element worked bad on Harmattan.
    By rocjohn in forum Nokia N9
    Replies: 0
    Last Post: 2011-12-20, 04:50
  4. XML Element tag name
    By mariadlangeles in forum Mobile Java Networking & Messaging & Security
    Replies: 2
    Last Post: 2009-01-06, 13:04
  5. DO element
    By choscos in forum Browsing and Mark-ups
    Replies: 4
    Last Post: 2004-08-10, 14:01

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
×