×

Discussion Board

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Nokia Developer Champion
    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    686

    Marketing in a Box doesnt recognize my WP url link

    When i try to enter the url to my app http://www.windowsphone.com/en-us/st...7-22684cbd961a i get a red X near it and it doesnt recognize any of its images etc.
    the url is correct because as you can see if you click it you go to the app page and its also formatted as their example so........
    any thoughts? whats the MiB team email?

  2. #2
    Nokia Developer Moderator
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Lempäälä/Finland
    Posts
    29,165

    Re: Marketing in a Box doesnt recognize my WP url link

    as your link points to Microsoft site, you might want to contact them for assistance: http://www.windowsphone.com/en-us/contact-us

  3. #3
    Nokia Developer Champion
    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    686

    Re: Marketing in a Box doesnt recognize my WP url link

    Hey Yucca,

    As this is a Nokia service which has nothing to do with microsoft per-say i think its best to alert the people who are incharge of it, i.e. the Nokia MiB people.
    Link to the Nokia MiB: http://www.developer.nokia.com/Distr..._your_app/Home

  4. #4
    Registered User
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Melbourne, Australia
    Posts
    2,571

    Re: Marketing in a Box doesnt recognize my WP url link

    Hi Shai

    I've asked the MiB people to look into this. They are investigating and I expect that they will get back to you in the next couple of weeks with a fix.

    Regards
    Hamish
    Last edited by hamishwillee; 2013-03-26 at 00:09.

  5. #5
    Registered User
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Melbourne, Australia
    Posts
    2,571

    Re: Marketing in a Box doesnt recognize my WP url link

    This has now been fixed - the URL works on production.

  6. #6
    Nokia Developer Champion
    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    686

    Re: Marketing in a Box doesnt recognize my WP url link

    Thanks Hamish.

Similar Threads

  1. 6630 offline and doesnt recognize SIM....please help!!!!
    By docancop in forum General Development Questions
    Replies: 3
    Last Post: 2007-10-02, 09:24
  2. 5300 doesnt recognize headset after software updating
    By makinen123 in forum General Development Questions
    Replies: 2
    Last Post: 2007-08-30, 12:09
  3. Marketing
    By seancharles in forum Mobile Java General
    Replies: 0
    Last Post: 2005-02-01, 14:30
  4. eclipse doesnt recognize my emulator
    By glacerda in forum Mobile Java Tools & SDKs
    Replies: 1
    Last Post: 2004-11-17, 11:09
  5. Marketing ringtones
    By ntuple in forum Digital Rights Management & Content Downloading
    Replies: 0
    Last Post: 2004-05-06, 20:20

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
×