×

Discussion Board

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Jun 2013
    Posts
    1

    sortorder not working for me

    Hi,

    I wonder if there's an issue with the sortorder parameter in the Artist Products Resource.

    The following query works fine:
    http://api.ent.nokia.com/1.x/gb/crea...CG24t50dHOwrLQ

    but the same query with a sortorder parameter returns a "bad request" error:
    http://api.ent.nokia.com/1.x/gb/crea...CG24t50dHOwrLQ

    Am I missing something?
    Cyril

  2. #2
    Regular Contributor
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    73

    Re: sortorder not working for me

    Hi Cyril,
    sorry, you've found a bug in the docs, it should be
    ascend and descend
    rather than ascending and descending
    I'll get the docs fixed.
    Regards,
    Steve

  3. #3
    Registered User
    Join Date
    May 2013
    Posts
    2

    Re: sortorder not working for me

    Thank you! I've faced the same problem as Cyril.

    Quote Originally Posted by mmehnsr View Post
    Hi Cyril,
    sorry, you've found a bug in the docs, it should be cms intranet
    ascend and descend
    rather than ascending and descending
    I'll get the docs fixed.
    Regards,
    Steve
    Last edited by Addie89; 2013-07-09 at 13:42.

Similar Threads

  1. Bluetooth connection working in emulator, but not working on Nokia E52
    By voroske.julia in forum Mobile Java Networking & Messaging & Security
    Replies: 3
    Last Post: 2011-05-30, 13:01
  2. WebPost not working on device, working fine on emulator
    By swarupk2007 in forum Symbian Networking & Messaging (Closed)
    Replies: 2
    Last Post: 2010-02-09, 14:59
  3. Replies: 2
    Last Post: 2009-07-24, 06:04
  4. Replies: 2
    Last Post: 2006-03-11, 09:29

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •