×

Discussion Board

Results 1 to 4 of 4

Threaded View

  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Jun 2013
    Posts
    2

    map marker doesn t show

    I putted this code into my default.html page on the server and I upploaded the .png image to the server, but marker doesn t show on the map. This is the code:

    Code:
    <!doctype html>
    <html>
    <head>
    <meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1.0,
    maximum-scale=1.0, user-scalable=no">
    <link rel="stylesheet"
    href="http://api.maps.nokia.com/mobile/1.0.2/lib/mh5.css">
    <link rel="stylesheet"
    href="http://api.maps.nokia.com/mobile/1.0.2/lib/colors.css">
    </head>
    <body class="mh5_hwacc_body">
    <script src="http://api.maps.nokia.com/mobile/1.0.2/lib/mh5.js">
    </script>
    <div id="app_location"
    style="width: 320px; height: 480px; position: relative;">
    </div>
    <script>
    nokia.mh5.assetsPath =
    "http://api.maps.nokia.com/mobile/1.0.2/lib/";
    nokia.mh5.app.embed ({
    domNode: "#app_location",
    "appId": " myID",
    "appCode": " myCODE ",
    hideAddressBar: true,
    "configuration": {
            "map": {
                "infobubble": {
                    "content": [
                        "title"
                    ]
                }
            },
            "search": null
        }}); 
     map.createPoi(nokia.mh5.assetsPath +
    "06.icon.mh5.basic.png", {
    longitude: 7.2692,
    latitude: 43.7028,
    name: "france"
    });
    </script>
    </body>
    </html>
    I m new to the html and here maps, what I need to modify to be able to see the marker on the map all the time?
    Last edited by jasfox; 2013-06-07 at 09:46.

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: 2011-09-06, 15:36
  2. Series 60 Emulator doesn't show anything
    By perlfan in forum Symbian Tools & SDKs
    Replies: 5
    Last Post: 2004-01-12, 19:32
  3. menu bar doesn't show up
    By smallfish_ntu in forum Symbian User Interface
    Replies: 1
    Last Post: 2003-05-21, 07:04
  4. Slide show doesn't work
    By gtakeshi in forum General Messaging
    Replies: 1
    Last Post: 2002-06-28, 04:22

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
×