×

Discussion Board

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Jul 2013
    Posts
    2

    Question Unable to run project with Imaging libraries on Emulator

    I have downloaded and installed the Nokia Imaging Libraries. I am able to use them and write code for them using the classes.
    I don't have a WP8 device to test my app onto. I therefore need to simulate the app on my Emulator. But with ARM or x86 processor based architecture for the
    Imaging libraries, I am not able to run my application on the emulator.

    Please suggest something. I have already tried changing the ARM to $(Platform) but it didn't worked. Thanks in advance.

  2. #2
    Registered User
    Join Date
    Jul 2013
    Posts
    4

    Re: Unable to run project with Imaging libraries on Emulator

    Hi Neeleah,

    Is any exception being raised either within Visual Studio or when attempting to run your application in the emulator?

    The emulator is x86 based processor architecture and hence you will need to add references to the x86 dlls.

    Try downloading using Nuget and see if this helps.

  3. #3
    Registered User
    Join Date
    Jul 2013
    Posts
    2

    Re: Unable to run project with Imaging libraries on Emulator

    Thanks, I have tried using x86 architecture and it worked.

Similar Threads

  1. Where is libraries for emulator?
    By ScrewSomeOne in forum [Archived] Qt Mobility Project
    Replies: 6
    Last Post: 2009-12-23, 04:43
  2. Missing libraries on phone versus emulator
    By 76Richard76 in forum Symbian
    Replies: 11
    Last Post: 2007-11-27, 21:37
  3. Unable to build project switching between Emulator debug and phone GCCE
    By rwan067 in forum Carbide.c++ IDE and plug-ins (Closed)
    Replies: 0
    Last Post: 2007-04-05, 16:49

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
×