Hello,

Has anyone else had issues with NAX/Inneractive banner ads on Android? I'm testing Inneractive SDK 4.0.1 for Android) on a Nexus 7, and am having weird issues with screen drawing sometimes when the banner ad changes.

I have an Activity with a full screen ViewPager, and added ads on top of that using the following layout XML:

Code:
<FrameLayout xmlns:android="http://schemas.android.com/apk/res/android"
    android:layout_width="match_parent"
    android:layout_height="match_parent"
    android:orientation="vertical">
   
  <android.support.v4.view.ViewPager xmlns:android="http://schemas.android.com/apk/res/android"
    android:id="@+id/pager"
    android:layout_width="match_parent"
    android:layout_height="match_parent" />    
        
  <com.inneractive.api.ads.InneractiveAd
    	    android:id="@+id/bannerad"
    		xmlns:inneractive="http://schemas.android.com/apk/res/my.app.package"
    	    android:layout_width="fill_parent"
    	    android:layout_height="wrap_content"
    	    android:gravity= "center_horizontal"
     	    inneractive:appID="MyCompany_MyApp"
    	    inneractive:adType="Banner"
    	    inneractive:keywords="Games"
     	    inneractive:refreshInterval="60" />      
    
</FrameLayout>
(The ad related XML above was taken directly from the ad example application that came with the SDK, the only change is the application package in the xmlns:inneractive attribute.)

The first banner ad is displayed just fine every time, for a minute as specified in refresh interval, and then it fades out. In the normal case another ad fades in. However, maybe one time out of three, the weird issues appear. The screen is no longer updated (nothing happens when trying to scroll the ViewPager) and sometimes a gray square appears in top right corner of the screen.

Stuff like this appears in LogCat:
Code:
08-06 21:35:13.926: W/PicturePileLayerContent(15708): Warning: painting PicturePile without content!
08-06 21:35:14.006: D/OpenGLRenderer(15708): GL error from OpenGLRenderer: 0x502
08-06 21:35:14.006: E/OpenGLRenderer(15708):   GL_INVALID_OPERATION
Seeing the OpenGL related error messages, I decided to try disabling hardware acceleration with android:hardwareAccelerated="false" in manifest's application tag, and haven't managed to reproduce the issue without the acceleration enabled.

Any ideas?