×

Discussion Board

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Sep 2013
    Posts
    6

    ArrayList in j2me ?

    Hi,

    Is it possible to use the List or ArrayList type in j2me ?

    Thanks in advance.

  2. #2
    Nokia Developer Moderator
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Oslo, Norway
    Posts
    28,752

    Re: ArrayList in j2me ?

    What you have is http://docs.oracle.com/javame/config...e-summary.html. So there is not too much variety in storage classes, you can use Vector and that is it.

Similar Threads

  1. How to create J2me(java)Project combining with J2me Polish
    By pavanragi in forum Mobile Java General
    Replies: 1
    Last Post: 2012-08-02, 11:08
  2. Text Field Focus Problem with J2me(j2me Polish)
    By pollux.java in forum Mobile Java Networking & Messaging & Security
    Replies: 2
    Last Post: 2010-10-20, 06:25
  3. J2ME Polish or LWUIT or what for commercial J2ME software?
    By SebastianM in forum Mobile Java General
    Replies: 10
    Last Post: 2010-08-18, 13:04
  4. Vector ArrayList
    By chunnufir1 in forum Mobile Java General
    Replies: 2
    Last Post: 2007-11-02, 12:05
  5. Is that possible to define a ArrayList variable in WML/JSP?
    By msc73jxs in forum Browsing and Mark-ups
    Replies: 0
    Last Post: 2002-08-29, 10:46

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
×