×

Discussion Board

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    4

    Question RequestFocus() not working with LUWIT for S40 binaries 1.0 library,

    Hi,

    I am creating an application for S40 devices using LUWIT for S40 binaries 1.0 library,
    The RequestFocus function is not working properly, what i mean is when i access the page it should focus on my TextField in order to handle automatic writing if the user start to type.

    I tried it on LUWIT 1.5 and 1.4 library and it is working properly, but i need to use the LUWIT for S40 binaries 1.0 Library (it is the 1.5 edited version from Nokia) in order to use the native menu selection which is not found in the previous libraries.

    So what should i do in order to make the RequestFocus function working properly in my application??
    Thank you for any help

    Regards,
    Rondo

  2. #2
    Registered User
    Join Date
    Dec 2012
    Location
    India
    Posts
    264

    Re: RequestFocus() not working with LUWIT for S40 binaries 1.0 library,

    To your form, add Show Listener and within that, give a request focus to your text field.

  3. #3
    Registered User
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    4

    Re: RequestFocus() not working with LUWIT for S40 binaries 1.0 library,

    Quote Originally Posted by arunkam View Post
    To your form, add Show Listener and within that, give a request focus to your text field.
    Thank you arunkam so much
    you saved my day
    That worked perfectly.
    Rondo

  4. #4
    Registered User
    Join Date
    Dec 2012
    Location
    India
    Posts
    264

    Re: RequestFocus() not working with LUWIT for S40 binaries 1.0 library,

    Happy to help

Similar Threads

  1. RMSFS library - working with RMS like with usual filesystem
    By completefailure in forum Mobile Java General
    Replies: 0
    Last Post: 2010-06-27, 11:54
  2. Multiple Tab problem in LUWIT
    By zamanoski in forum Mobile Java General
    Replies: 1
    Last Post: 2010-01-28, 18:59
  3. Working on a zip library for Series 60
    By aehrath in forum Symbian
    Replies: 14
    Last Post: 2007-03-26, 12:58
  4. NMSS and library 1.1 not working
    By yorkliu in forum General Messaging
    Replies: 2
    Last Post: 2003-07-10, 14:38

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •