×

Discussion Board

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Jan 2014
    Posts
    1

    Asha 311 Debug Mode?

    Hi, I was trying to build an apps, and since I only have Asha 311 device, I intend to build for that device...
    When I try to build, it works fine with the emulator...
    I suppose it is possible to Debug directly on the device using Debugging Mode on the phone...
    But it seems like I can't find the option on my phone...
    Any tutorials on how to find it on 'Asha 311' my current Nokia OS Details :
    V 07.36
    16-05-13
    RM-714
    (c) Nokia

    I don't know if there was a debugging mode before I updated my Nokia OS once...
    Thanks in advance for any Info and/or possibilities and/or guidiance...

  2. #2
    Nokia Developer Moderator
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Oslo, Norway
    Posts
    28,734

    Re: Asha 311 Debug Mode?

    There was a site renewal just a couple days ago and some tools/guides can not be found now.
    With a search for asha 311 on device debug, I found a discussion which refers this video: http://www.youtube.com/watch?v=_YmiD...layer_embedded. You may find it useful (hopefully - I have not checked it as I have no sound here for example). I really hope that the SDK is enough, as if there is need for some extra installation (I remember that first it was a separate tool), that may be unavailable for now.

Similar Threads

  1. On Device Debug issues (breakpoints) with SDK 2.0 and Asha 306
    By cowboycoder in forum Mobile Java Tools & SDKs
    Replies: 4
    Last Post: 2013-12-27, 04:13
  2. Orientation Mode not fix if you block it to Portrait on NOKIA asha 501
    By sumanta kanungo in forum Mobile Java UI and User Experience
    Replies: 1
    Last Post: 2013-08-29, 15:30
  3. How to unable Landscape mode in Asha SDK 1.0 for 501
    By buxi07 in forum Mobile Java Tools & SDKs
    Replies: 3
    Last Post: 2013-06-12, 08:03
  4. Nokia Debug Device not working for Asha 205
    By trivedikamal123 in forum Mobile Java Tools & SDKs
    Replies: 1
    Last Post: 2013-04-16, 15:43
  5. Works fine in Debug mode, not in Release mode. Why?
    By jw1.yang in forum General Development Questions
    Replies: 5
    Last Post: 2009-10-26, 17:09

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
×