×

Discussion Board

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    4

    Rendering differences between 3650 and 3300

    Hi,

    I have a completed WAP site built on XHTML MP which displays fine on the 3650 but when I view it with the 3300 it does not display so well. It appears that you cannot apply styles to anchor tags on the 3300 as they just get rendered in the standard anchor color. I have tried the following:

    <a href="somepage.xhtml" class="whitelink">Link</a>
    <a href="somepage.xhtml" style="color: white;">Link</a>
    <a class="whitelink" href="somepage.xhtml">Link</a>
    <a style="color: white;" href="somepage.xhtml">Link</a>

    None of them work and yet they all work on the 3650. 3300 is V4.05 and 3650 is V2.5.

    Anyone seen this and can confirm if this is 'working as designed' or if this is a 'buggett'.

    Greg

  2. #2
    Registered User
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Stockholm, Sweden
    Posts
    16
    This seems to be a problem with all serices 40 devices, they always use default blue color for links and linked image borders. /J

  3. #3
    Registered User
    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    7
    You can try in this way :
    <a herf=....><span class="red">xxx</span></a>

    CSS:
    .red {
    color: #FF0000;
    text-decoration: none;

    }

    wap.tom.com/xhtml/Nokia3300/main.jsp

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
×