×

Discussion Board

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Regular Contributor
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Rome, Italy
    Posts
    53

    Another strange stuff...really need help

    Well...
    now we're in testing fase...so we're testing our app
    before the official lanch...

    those are the results:

    on nokia 3650 works well
    on nokia 7650 4.x works well
    on nokia 7650 3.12 doesnt work!!!

    on the earlier version of the 7650, it asks for the correct
    APN, but it desnt connect to internet.

    on the other phones everything works very well.

    ...and the question of course is:
    What could be the problem??

  2. #2
    Registered User
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    4
    That did gave me a lot of head ache too. There are two possible problems, which are explained int this thread:

    http://discussion.forum.nokia.com/fo...2Ahttp+3.12%2A

    I don't know if there is workaround to get things working in older SW versions.

  3. #3
    Regular Contributor
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Rome, Italy
    Posts
    53
    thanks...but...
    dont seem to be the problem i had.
    in fact, i know about the "language phone bug" and my phone is setted in english...

    ...dont know what could be the problem...have no idea...

  4. #4
    Registered User
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    4
    And how about the note concerning POST getting converted to GET-request?

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
×